Коли в Україні закінчиться війна і чи буде нова: астролог дала прогноз

Коли в Україні закінчиться війна і чи буде нова: астролог дала прогноз

Останнє збройне протистояння російсько-української війни відбудеться ближче до Нового року, після чого розпочнуться цікаві події, такі як акт капітуляції Росії у березні 2023 року. Водночас Україна поверне повністю Донбас та буде вести переговори щодо Криму.

Такі прогнози зробила астрологиня Анжела Перл.

5 червня Сатурн розвертається та “відступає назад”, тобто розпочнуться процеси, які допоможуть виганяти ворога. І вже наприкінці літа люди масово повертатимуться до своїх домівок у звільнені населені пункти.

“Влітку Сатурн розгортається і в червні йтиме ще раз, за тим самим положенням. Але це, як я розумію, вже будуть наші наступальні дії. Так, ще будуть втрати, ще буде складно, ще будуть серйозні бої. Але це ми вже виганятимемо ворога з території України”, – сказала вона.

За астропрогнозами Перл, протистояння Росії та України остаточно закінчиться у березні наступного року, коли буде підписаний важливий документ.

“Уся ця історія розпочалася на протистоянні двох планет – Сатурна та Урана. Сатурн – це планета консерватизму, всього старого, старої системи. Знаходиться ця планета у знаку Росії. І вона в дуже напруженому аспекті з Ураном. А Уран – це планета всього нового, молодого, планета волі. Вона перебуває в знаку України. І ось це протистояння закінчується у березні – десьі 8 числа. Не думаю, що називатиметься мирний договір. Швидше, це буде схоже на капітуляцію”, – наголосила астрологиня.

Щодо ОРДЛО та Криму, Анжела Перл впевнена у повернені окупованих територій Донбасу, однак за Крим чітко сказати не може. Швидше за все, повернення півострова відбудеться документальним шляхом, а не збройним.

“Я не побачила війни, боїв. Подивимося згодом із приводу Криму. Але Україна має можливість повернути всю територію собі. І не зупинятись”, – додала вона.

Читайте також  Ердоган заявив, що nовернення захоnленuх Рoсiєю терuторій України «полегшuть nереговорнuй процес про зaвeршeння війнu».

Однак навіть після перемоги Україна має продовжувати триматись у тонусі та накопичувати озброєння, оскільки, за попередніми прогнозами, у роках 2036-2038 планета війни знову проходитиме гороскопом України.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело