Якими будуть ознаки завершення війни в Україні: таролог дала відповідь

Якими будуть ознаки завершення війни в Україні: таролог дала відповідь

Тарологи у черговому прогнозі розповіли, що стане ключовою ознакою закінчення війни в Україні.

Про це 

повідомила практикуючий таролог із Чорнобаївки Стелла в YouTube.

За її словами, карти, які випадають, говорять про те, що війна вже на стадії завершення. Очікується важливий прорив українських військ на якомусь із напрямків, після чого росіянам не буде далі сенсу воювати.

“У мене на картах випала “Десятка мечів”, що саме по собі є закінчення. Вона вже закінчується, ви вже маєте дуже багато ознак закінчення. Якийсь прорив буде на одному якомусь напрямку, можливо, це буде Донецьк. Росіяни за це хвилюються, а наші візьмуть і заберуть Донецьк. І вже воювати за Луганськ сенсу просто немає. Ось іде карта “Смерть” – закінчення. Закінчення проєкту “війна”. Далі карта йде “Четвірка мечів” – це закінчення активних дій. Пам’ятаєте, нам сказав президент, що “ми вийшли на фінішну пряму”? Війна закінчується”, – наголосила фахівець.

Таролог зазначила, що головною ознакою завершення війни буде заявлення усім світовим лідерам, що вже немає президента РФ Володимира Путіна.

“Карти показують “сонце, мир, совість”. Тобто це вже закінчення війни. Я ще раніше казала, що коли помре Путін, війна буде сходити нанівець. Звісно, не за один день, але це питання місяців”, – додала вона.

Читайте також  “Путін хоче стерти з лиця Землі“: Астролог назвав найнебезпечніше місто України...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело