“Пустотливий палець”: російський експерт розповів, що турбує Путіна. Він без цього не може

Чутки про те, що 69-річний російський диктатор Володимир Путін хворий, давно всім відомі.

Останнім часом в ЗМІ все частіше “спливають” чутки про хворобу президента РФ Володимира Путіна і про його майбутню операцію.

Такі припущення прокоментував в інтерв’ю “Оглядач”російський правозахисник Марк Фейгін.

За його словами, прямих підтверджень хвороби агресора РФ немає, адже це головна держтаємниця, але це видає його зовнішній вигляд. Він каже, Путін-це старий 70-річний чоловік з вантажем захворювань.

“Я не медик, Я не можу поставити йому діагноз, але я бачу його подагричні пальці, тому що я знаю, що таке подагра. І так далі”, – говорить Фейгін.

“Безумовно, людина чимось хворий. Наскільки це смертельне захворювання або невиліковне, я не можу сказати. Але було розслідування видання “Проект”, в якому були наведені документи про те, що скрізь його супроводжують лікарі і один з них Селіванов – онколог, нібито фахівець в області онкології ендокринної системи”, – додав правозахисник.

Він каже, що, безумовно, якесь захворювання у Путіна є, зі здоров’ям у нього не все так блискуче, як малює його прес-служба.

Також Фейгін допустив такий варіант, коли глава РФ може померти під час операції. Але не сам, йому в цьому можуть допомогти зацікавлені в цьому люди всередині РФ, наприклад, постраждалі через санкції. І на це їх може підштовхнути Захід.

Правозахисник вважає, що смерть диктатора на операційному столі “шляхом однієї простої маніпуляції” була б найкращим виходом для українців і навіть світу.

Читайте також  Смертоносний коронавірус виявили у ще двох країнах світу

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело