Це вже переворот: російських олігархів і топ-чиновників почали ліквідовувати разом з сім’ями

Це вже переворот: російських олігархів і топ-чиновників почали ліквідовувати разом з сім’ями

Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок завжди говорив, що половина населення Росії помирає від горілки. Зараз простих російських військових ліквідує ще й ЗСУ. А ось олігархи з РФ, схоже, самоліквідуються цілими сім’ями.

По всьому світу – як в країні-агресорі Росії, так і за її межами ‒ в останні місяці при незрозумілих обставинах або здійснюють самогубства, або виявляються вбитими безліч високопоставлених російських чиновників або олігархів.

1. Леонід Шульман

30 січня стало відомо, що мертвим в котеджі в Ленобласті був знайдений топ-менеджер “Газпром Інвесту” 60-річний керівник транспортної служби компанії Леонід Шульман. Чоловіка виявили у ванній кімнаті його власного будинку. На бортику ванни була посмертна записка, в якій загиблий скаржився на нестерпні болі в зламаній нозі.

2.Олександр Тюляков

Тіло 61-річного топ-менеджера” Газпрому ” Олександра Тюлякова було виявлено вранці 25 лютого 2022 року в Ленінградській області у гаражі-прибудові до його будинку, але місцеву поліцію видворили з місця події робітки газпромівської Служби безпеки. Ще б пак, 61-річний чоловік був заступником генерального директора Єдиного розрахункового центру “Газпрому” (казначейство компанії) з корпоративної безпеки. Знайшла його співмешканка.

До речі, напередодні смерті Тюлякова бачили сильно побитим. За яких обставин топ-менеджер “Газпрому” міг отримати побої, залишається загадкою.

 

3.Владислав Аваєв

У понеділок, 18 квітня, стало відомо про смерть колишнього віце-президента “Газпромбанку” 51-річного Владислава Аваєва. Разом з ним були знайдені мертвими його дружина. Олена і 13-річна дочка Марія. Пріоритетна версія слідства полягала в тому, що чоловік скоїв вбивство дружини і дочки,після чого наклав на себе руки, розповіли в ГСУ СК РФ по Москві. Ще б пак, в руках Аваєва був знайдений пістолет, А квартира була закрита зсередини.

Читайте також  «Кремль мають оточити танки», - Яковина про можливий переворот проти путіна (ВІДЕО)

4. Михайло Уотфорд

Російський олігарх був знайдений повішеним в гаражі власного маєтку Вентворт (англійське графство Суррей). Поліція вважає смерть “незрозумілою”, але згодом схилилася до того, що 66-річний мільярдер скоїв суїцид.

5. Сергій Протосеня

Колишнього топ-менеджера компанії “Новатек” ( компанія, що займається видобутком природного газу) Сергія Протосеню знайшли мертвим у будинку курортного міста Льорет-де-Мар в провінції Жирона. Тіла його дружини і дочки з ножовими пораненнями виявили в їхніх ліжках, а тіло Протосені – в саду. Поруч з чоловіком знайшли ніж і сокиру. За попередньою версією слідства, Протосеня вчинив самогубство, проте ніяких записок, що пояснюють подію, поліція не знайшла.

Відзначимо, що стан Протосені оцінювався в €400 млн.крім цього, було встановлено, що він проживав у Франції, а в Іспанію приїхав з сім’єю на Великодні свята.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело