Ангел з мечем на Майдані та страшна розплата Путіна: астрологи розповіли, коли та чим завершиться війна

Україна переможе у війні з Росією, а на країну-агресора чекає розплата за все скоєне. Кремль приречений на поразку, на що вказує і дата російського вторгнення – 24 лютого вважається дуже несприятливою датою.

Про це заявив відомий астролог та суддя проекту “Битва екстрасенсів” Хаял Алекперов. За його словами, 2022 рік має особливу енергетику – число два вважається “ангельським”, адже воно означає гармонію і порядок.

Алекперов зазначив, що той, хто наважиться порушити “божественний” баланс, понесе покарання – і чим сильнішою буде агресія, тим більша розплата чекатиме на нападника. Україна вже здобула колосальну підтримку від світу, а тому у її перемозі немає сумнівів.

“Нещодавно мені був сон. Я побачив, як я стою на Майдані Незалежності. Яскраво світить сонце, цвітуть троянди і радісно дзвонять дзвони. І раптом у сонячному світлі я побачив Ангела з мечем. Він мені сказав лише одну фразу: “Світло завжди перемагає пітьму, не сумнівайся”, – зазначив він.

У свою чергу, ясновидиця Катерина Сінчук уточнила, що домовленості Україна та Росія можуть укласти в середині травня, але довго президент Росії Володимир Путін не проживе. Вона вважає, що фатальною датою для нього стане 22 серпня.

Ведичний астропсихолог Мирослава Барабаш зазначає, що у травні українці поступово почнуть повертатися до мирного життя, але на повне виведення військ не варто чекати раніше вересня.

Читайте також  Астрологічний прогноз. Що чекає на Україну у квітні 2024 року?

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело