Коли Путін раптово зникне: експерт розповів, що чекає Росію і чим це обернеться для України

Коли Путін раптово зникне: експерт розповів, що чекає Росію і чим це обернеться для України

У зв’язку з тим, що рішення Володимира Путіна про вторгнення в Україну подобається далеко не всім російським елітам, незабаром в Російській Федерації цілком ймовірна зміна влади.

Публіцист розповів про те, що станеться з РФ у разі зміни влади і що буде з Україною.

У зв’язку з розв’язалася в Україні війна з РФ, багато хто очікує, що незабаром влада в Кремлі може змінитися. Тим не менш, упевнений відомий український публіцист і журналіст Віталій Портников, поки Путін перебуває при владі, незважаючи на невдоволення політичних еліт РФ, в самій державі нічого не зміниться. Про це він заявив в ефірі “Радіо НВ”.

За словами Портникова, російська політична еліта прийшла в жах від рішення Володимира Путіна, проте на ситуації це ніяк не позначиться. Проте, коли правління Путіна закінчиться, в країні почнеться свого роду відлига, за час якої РФ зможе відновити зв’язки із Заходом, повернути свої гроші і стабілізувати економіку.

Після того, як ці питання будуть вирішені, можливо вирішиться навіть питання територіальної цілісності України, якою можуть повернути окуповані території, в тому числі і Крим. Це, однак, не скасовує того факту, що через 10-15 років РФ може спробувати зробити чергове вторгнення, підготувавшись трохи краще.

Для того, щоб Україну не застали зненацька, в майбутньому вона буде піклуватися про розвиток сильної армії та економіки.

 

Читайте також  Активістку Femen засудили до 3 місяців умовно за напад на президента Чехії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело