Нова ГАРЯЧА порція: відома модель, актриса і професійний гравець в покер «підірвала» Instagram публікацією еротичного щоденника подорожей

Відома модель, актриса і професійний гравець в покер Сара Джин Андервуд підкорила Instagram публікацією еротичного щоденника подорожей по знаменитих парків США.

Сексуальна білявка Сара Джин Андервуд зірвала овації передплатників Instagram, оповідаючи про свою подорож по екзотичним національних парків Сполучених Штатів.

Небувалий успіх ґрунтується аж ніяк не на любові шанувальників до природних красот і дивовижним краєвидом. Інтерес фаловеров викликаний зображенням напівоголеної дівчини, що позує на тлі незайманих просторів.

32-річна американка почала свій шлях до слави на обкладинці відомого чоловічого журналу Playboy в 2005 році. З тих пір вона невпинно продає свою сексуальну зовнішність і акторський талант у різних фотоссесіях, зйомках фільмів фривольного характеру. Еротичні подорожі стали новим успішним проектом Сарі Джин Андервуд.

https://www.instagram.com/p/BJTUGmyAWY8/

Керівництво національних парків США застерігає користувачів Instagram від подібних зйомок, оскільки дика природа найчастіше містить приховану загрозу для людини.

У даний  час на блог Сари Джин Андервуд в Instagram підписані більше семи мільйонів користувачів.

Читайте також  “Той треш не просто викликає відразу”: Притула зробив гучне звернення до виборців

Шукайте деталі в групі Facebook


Передає -