Під Києвом сталася масштабна ДТП: багато загиблих і поранених

Під Києвом на трасі біля смт Залісся сталася смертельна ДТП за участю легкового авто і вантажівки. В результаті зіткнення загинуло троє людей, ще двоє травмовані.

Як повідомили в прес-службі ГУ Нацполіціі в Київській області, водій легкового Opel з чотирма пасажирами в салоні не впорався з керуванням на слизькій дорозі і в’їхав у вантажівку, водій якого зупинився для допомоги іншому автомобілісту.

«Внаслідок зіткнення в Opel загинуло дві жінки і один чоловік, два інших пасажири доставлені в центральну лікарню і перебувають у важкому стані», – уточнили правоохоронці.
Поліція Київщини закликала водіїв відмовитися від виїзду на авто без крайньої потреби. Якщо пересування на особистій машині уникнути не вдається, обов’язково потрібно користуватися ременями безпеки.

Варто нагадати, що в італійській провінції Реджо-Емілія у дорожньо-транспортній пригоді загинула 62-річна українка Мирослава Стиранівська (Myroslava Styranivska).

Аварія трапилася кілька днів тому у містечку Гуасталла, повідомляє “Українська газета”.

За інформацією видання, у ДТП було задіяно два транспортних засоби, один із яких покинув місце події, не надавши жінці допомоги.

Читайте також  Машину дружини довірив 18-річній дівчині без прав: подробиці дtп у білій церкві(відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -