Дані VAERS показують, що кількість позаматкових вагітностей зросла в 50 разів після введення ін’єкцій проти відомого вірусу

Дані системи звітування (VAERS) про побічні дії ін’єкцій показали на 2620 смертей плода більше після вакцинації від коронавірусу в Ухані (COVID-19), ніж кількість смертей плода від усіх інших вакцин за останні 30 років. Один «симптом», який відстежується, – це позаматкова вагітність.

Під час пошуку в VAERS на предмет позаматкової вагітності після щеплення COVID-19 за останні 11 місяців було виявлено 52 випадки за 11 місяців, коли вагітні матері отримували щеплення проти COVID-19, а потім виявляли позаматкову вагітність.

Для порівняння було зафіксовано 30 випадків, коли вагітні матері отримували вакцини, схвалені Управлінням з контролю за продуктами та медикаментами (FDA), і повідомляли про позаматкову вагітність за останні 30 років у середньому за одну позаматкову вагітність на рік.

Це означає, що за останні 30 років спостерігалося 50-кратне збільшення випадків позаматкової вагітності у жінок, яким зробили щеплення проти COVID-19, у порівнянні з іншими жінками, які отримували безпечні, схвалені FDA вакцини.

Було багато прикладів повідомлення про такі загибелі плодів, але уряд продовжує закривати очі, навіть якщо повідомлення продовжують надходити.

Наприклад, два лікарі та деякі протестувальники в Канаді нещодавно зібралися в лікарні Lions Gate у Північному Ванкувері, щоб попросити Королівську канадську кінну поліцію висунути звинувачення проти чиновників охорони здоров’я після того, як було повідомлено, що протягом 24 годин було зареєстровано 13 мертвонароджених.

Дізнайтеся більше про позаматкову вагітність
Вагітність завжди починається із запліднення яйцеклітини. Ця запліднена яйцеклітина зазвичай прикріплюється до слизової оболонки матки. Але при позаматкової вагітності запліднена яйцеклітина імплантується і росте за межами головної порожнини матки, як правило, у матковій трубі. Він також може виникати в інших областях, таких як яєчник, черевна порожнина або нижня частина матки (шийка матки).

Читайте також  Комаровський дав чіткі рекомендації щодо вакцинації дітей

Через розташування заплідненої яйцеклітини позаматкова вагітність не може протікати нормально. Запліднена яйцеклітина не може вижити в інших частинах тіла і навіть може викликати небезпечну для життя кровотечу, якщо її не лікувати.

Більшість вагітних жінок рано не помічають жодних симптомів позаматкової вагітності. Однак позаматкова вагітність має звичайні ознаки та симптоми вагітності, такі як затримка місячних або болючість грудей і нудота.

Жінки, які проходять тести на вагітність, виявляють позитивні результати, але вагітність не може тривати нормально. Оскільки запліднена яйцеклітина росте в невідповідному місці, ознаки та симптоми стають більш помітними.

Часто першими попереджувальними ознаками є легка вагінальна кровотеча та біль у тазу. Якщо кров витікає з маткової труби, може виникнути біль у плечі або бажання випорожнитися, залежно від того, де збирається кров і які нерви подразнені.

Існують деякі фактори, які підвищують ймовірність позаматкової вагітності у жінок, включаючи запалення, інфекції, що передаються статевим шляхом, лікування безпліддя, попередні операції на трубах і навіть вибір протизаплідних засобів.

Позаматкову вагітність неможливо запобігти, але є способи знизити ризик, наприклад, обмежити кількість статевих партнерів і використовувати презервативи для запобігання інфекціям, що передаються статевим шляхом. Куріння також є фактором ризику, тому жінкам рекомендується кинути палити, намагаючись завагітніти.

Чи дійсно вакцина проти COVID-19 безпечна для вагітних?
В окремому дослідженні, в якому повідомлялося про попередні висновки щодо безпеки вакцин проти COVID-19 у вагітних, було зазначено, що клінічні випробування вакцин проти COVID-19 на основі мРНК не включали вагітних жінок, що обмежує дані про безпеку в групі.

Оскільки більше вагітних жінок у загальній популяції отримували вакцини, вони змогли надати інформацію для оцінки даних про безпеку.

Читайте також  Вчені дослідили, скільки зберігається імунітет у тих, хто перехворів коронавірусом

Результати показали, що 3958 вагітних жінок були зараховані до реєстрів системи нагляду, і що біль у місці ін’єкції, як повідомляється, є найпоширенішою серед вагітних жінок. Проте результати вагітності викликали занепокоєння.

З зареєстрованих жінок лише 827 учасниць завершили вагітність. З них 86,1 відсотка народили живих дітей, 12,6 відсотка мали спонтанні аборти, 0,1 відсотка мали мертвонароджені та 1,2 відсотка мали інші наслідки, такі як штучний аборт та позаматкова вагітність.

Тільки дані VAERS за період з 14 грудня 2020 року по 28 лютого 2021 року показали 29,9% повідомлень про вагітність із 221, більшість з яких включають спонтанні аборти – 37 у першому триместрі, два у другому триместрі та сім невідомих чи невідомих.

Автори дійшли висновку, що дані трьох різних систем нагляду, включаючи VAERS, не вказують на будь-які очевидні сигнали безпеки щодо вагітності або неонатальних результатів, пов’язаних із вакцинацією проти COVID-19.

Вважалося, що пропорції несприятливих наслідків у вакцинованих жінок, хоча і не можна порівняти безпосередньо, подібні до тих, про які повідомлялося в дослідженнях за їх участю до пандемії. Експерти вважають, що необхідні додаткові дослідження, особливо у жінок, вакцинованих у першому триместрі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело