“Ранок 24 лютого 2022 року буде повторюватися”: Буданов попередив про кінець війни в Україні

“Ранок 24 лютого 2022 року буде повторюватися”: Буданов попередив про кінець війни в Україні

Буданов зробив заяву про завершення війни в Україні
Оскільки повномасштабна російська військова агресія продовжується, багатьох українців турбує питання, коли закінчиться війна і чи зможемо ми вийти з неї переможцями. Глава української розвідки Кирило Буданов в інтерв’ю nv.ua висловився, чи вірить у перемогу України та які завдання стоїть перед ЗСУ.

Зокрема, Буданов заявив, що він не має сумнівів у тому, що війна закінчиться поразкою росії. Він зазначив, що класична позиційна “фронтова” війна поступово відходить у минуле.

Тому XXI сторіччя створює нові виклики як на полі бою, так і в тилу. Хто перший прийме ці виклики та знайде на них гідну відповідь, за тим буде і перемога.

Буданов зазначив, що завданням України є знищення у тилу ворога технічний, виробничий та фінансовий потенціал.

Тобто йдеться про нафтобази, заводи, виробничі цикли озброєння, поразку стратегічних об’єктів у тилу Росії. Глава ГУР наголосив, що для України ці об’єкти є законною метою. Він заявив, що їхнє знищення продовжиться і надалі.

Головною та беззаперечною умовою для початку переговорів є звільнення абсолютно всієї території України, яку Росія окупувала починаючи з березня 2014 року.

Але щоб це сталося, Україні потрібно на полі бою отримати суттєву перевагу над ворогом. Буданов зазначив, що росіяни завжди йдуть на поступки, якщо відчувають загрозу для свого існування.

Програмою максимум Буданов вважає не лише вихід на наші конституційні кордони, а й повний розвал країни-агресора.

Потрібно цю подію наблизити за допомогою зброї, дипломатії та розвідки. В іншому випадку 24 лютого 2022 може повторюватися з регулярною періодичністю.

Читайте також  Є два варіанти завершення війни в Україні, Путін може вибрати легший

Глава української розвідки заявив, що за скоєну країну-агресор слід притягнути до відповідальності. Кожен військовий злочинець має постати перед судом.

Усі завдані Україні матеріальні та моральні збитки, в тому числі неотриманий у зв’язку з розв’язаною росією війною прибуток теж має бути компенсований шляхом виплати репарацій. Буданов відзначив важливу вимогу — відмова з боку росії від ядерної зброї.

Буданов заявив, що, безперечно, добро має перемогти зло, а отже Україна обов’язково закінчить війну своєю Перемогою.

Але щоб надалі таке більше не повторювалося, слід збудувати нову, сучасну, дієву та реактивну систему міжнародної безпеки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело