У Чернігові “коп” вимагав від чоловіка їсти бутерброд у масці: чим це закінчилося (відео)

У Чернігові “коп” вимагав від чоловіка їсти бутерброд у масці: чим це закінчилося (відео)

У Чернігові на залізничному вокзалі патрульний поліцейський звернув увагу на порушника масочного режиму в залі очікування, який їв бутерброд. Спілкування між правоохоронцем і чоловіком щодо недотримання ним карантинних правил в громадському місці незабаром переросло на цікаву дискусію – гурман виявився юристом.

Ролик бесіди опублікований на YouTube-каналі “Monk Ukraine”.

На кадрах видно, як “коп” вимагав від чоловіка, який наминав бутерброд, надіти маску, позаяк карантинні обмеження в силі.

Своєю чергою громадянин попросив патрульного представитися і пред’явити документи, зачитав на камеру дані правоохоронця, а після заявив, що таке посвідчення нібито недійсне. І додав, що не вважає “копа” уповноваженою особою.

На питання чоловіка, що стало причиною претензій, патрульний розповів про вчинення громадянином адміністративного правопорушення, оскільки він знаходиться в громадському місці без маски або респіратора в карантин.

Також співробітник правоохоронних органів попросив чоловіка теж показати документи, але отримав відмову. Мотивував громадянин небажання пред’являти паспорт тим, що його не ознайомили з текстами законодавчих актів.

Тоді “коп” в телефоні став шукати потрібні постанови Кабміну, але отримав новий квест – чоловік запитав, чи будуть вони з печатками та підписами? На це патрульний відповів, що за бажанням громадянин може сам відшукати та ознайомитися з правилами і вимогами – вони є у вільному доступі.

Відвідувач вокзалу назвався юристом і зазначив, що чує таку аргументацію вперше. А щодо засобу індивідуального захисту – заявив, що фізично не може їсти в масці.

“Який закон це забороняє?”, – запитав він.

Закінчилося тим, що патрульний просто зробив чоловікові попередження, попросив після їжі таки надіти маску, побажав всього хорошого та пішов.

Читайте також  В Україні посилили штрафи за маски на підборідді: суми чималі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело