Осінні канікули можуть продовжити до місяця, – Ігор Кузін

Це пов’язано з епідеміологічною ситуацією через коронавірус.
Міністерство охорони здоров’я не виключає продовження осінніх канікул до 3-4 тижнів через COVID-19. На цьому наголосив заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Ігор #Кузін в ефірі Українського радіо.

 

Поки що все вирішується. Найімовірніше канікули будуть трохи продовжені, але ми не розраховуємо, що вони будуть доволі тривалими. Зазвичай вони тривають впродовж двох тижнів, зараз ми дискутуємо про термін 3-4 тижні, – зазначив Кузін.

Кузін наголосив, що ситуація з захворюваністю школярів відрізняється в різних областях. Так, нині дуже багато класів закривається на карантин через випадок захворювання учня або вчителя.

За його словами, комісії #ТЕБ та #НС рекомендувати розпочати осінні канікули в школах з 18 жовтня, було ухвалено задля зменшення тягаря на медичну систему у тих областях.

На наше переконання, і, до речі, #МОН також підтвердило це, ми вирішили працювати разом і перенести канікули на тиждень раніше. Сподіваємося, що це буде одним з дієвих протиепідемічних заходів національного рівня, – сказав Кузін.

Читайте також  У дитсадках можна буде працювати без педосвіти

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело