Дружина помстилася чоловіку, який постійно зраджував: не всім сподобався цей вчинок

Дружина помстилася чоловіку, який постійно зраджував: не всім сподобався цей вчинок

Драматична історія з несподіваним завершенням: дружина жорстко провчила власного чоловіка через постійні зради. Щоправда, його родичі були в шоці від такого вчинку.

Джерело:Reddit

Досить несподівану історію розповів їхній син на розважальному ресурсі Reddit. Він пояснив, що у його батьків були непрості стосунки, які майже одразу почали розвалюватися.
У мого батька з мамою був досить складний шлюб до кінця його життя. В нього був давній роман з іншою жінкою, яка завагітніла ще до його смерті. Він планував кинути маму, виїхати з країни та переїхати в Канаду, щоб почати з нею нове життя,– розповідає син.

Його батько жив разом зі своєю коханкою, хоча й не розводився із дружиною. Та все закінчилося раптово: він помер від серцевого нападу під час сексу. Розподілом майна та похоронами займалася його дружина. Вона так і не пробачила його.

“Що ж, моя мама була ображена, тому написала на його надгробному пам’ятнику: “На пам’ять про Джона – сина, чоловіка, батька та перелюбника” (той, хто зраджує партнеру, – Life 24), – зазначив автор.

Зрозуміло, що родичі та коханка чоловіка агресивно відреагували на такий вчинок дружини. Але син її підтримав: він вважає, що мама просто чесно вказала, ким був батько. Користувачі Reddit здебільшого зрозуміли вчинок жінки. На їхню думку, дружина мала право це зробити.

Читайте також  Вчинок справжньої першої леді! Олена Зеленська звернулася до українців.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело