Не стало легендарного Юрія Шатунова з “Ласкавого мая”. Все сталося миттєво. Деталі

Не стало легендарного Юрія Шатунова з “Ласкавого мая”. Все сталося миттєво. Деталі

У віці 48 років помер колишній соліст групи «Ласковый май» Юрій Шатунов. Про це повідомив директор виконавця Аркадій Кудряшов.

У вересні 2020 року помер колишній соліст російської групи “Ласковый май” Олександр Пріко. Йому було всього 47 років. Його долю, але тільки через 2 роки, повторив ще один соліст групи.

Юрій Шатунов став суперзіркою в дуже ранньому віці, а його пісні незмірно вплинули на формування російської поп-сцени 90-х.ось тільки зірки мають властивість гаснути. Його “згоріла” на 49-му році…

Так, стало відомо, що співак помер від гострої серцевої недостатності в домодєдовській лікарні. За іншими даними причиною смерті співака став обширний інфаркт.

Про це повідомив директор виконавця Аркадій Кудряшов, інформацію також підтвердили два джерела в медичних колах, пишуть росЗМІ.

“Сьогодні вночі в кареті швидкої допомоги серце Юри зупинилося”, — заявив його піар-менджер.

Юрій Шатунов народився в Башкирській АРСР в 1973 році. Його батьки розлучилися, коли йому було три роки, а коли йому виповнилося 11 років, його мати померла. Підліткові роки він провів у дитячому будинку, де познайомився з Сергієм Кузнєцовим, керівником гуртка самодіяльності — з цього моменту почалася історія групи «Ласковый май».

Головні хіти групи: “білі троянди”, “літо”, “Сива ніч”, “нехай буде ніч”, “тане сніг”.

Ось тільки в жовтні 1991 — го Шатунов покинув групу і зайнявся плідною сольною кар’єрою-його дискографія налічує сім студійних альбомів і десятки музичних відеокліпів.

Юрій продовжував займатися творчістю до кінця своїх днів: у 2019-му він випустив альбом “улюблені пісні”, а в 2020-му презентував ще три композиції — “Спасибі тобі”, “зупинитися не можу” і “замітає Листя Сніг”.

Читайте також  Від страшної смертельної хвороби помер відомий артист

До речі, після зміни соліста наступні композиції групи” Ласкавий травень “не мали успіху рівня” білих троянд “і” сивої ночі ” і це незважаючи на величезну популярність колективу в той час.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело