Мотиви злочину жахають: жінка замовила вбивство свого колишнього чоловіка (ФОТО 18+)

Мотиви злочину жахають: жінка замовила вбивство свого колишнього чоловіка (ФОТО 18+)

Нещодавно шанувальники серіалу “Чому жінки вбивають?” мали нагоду переглянути його другий сезон, а 36-річна українка, мешканка одного з сіл Ковельського району, могла б запросто стати прототипом головної героїні для наступного сезону цього серіалу. Вона з особливим цинізмом підійшла до плану позбутися свого колишнього чоловіка, який ні про що навіть не підозрював.

Злагоджена робота волинських поліцейських допомогла встановити, що місцева мешканка вирішила найняти кілера, щоб вбити свого колишнього чоловіка, життя якого оцінила у 10 000 грн. Про це повідомляє національна поліція.

Мотив її злочину шокував навіть досвідчених полісмені: жінка, використовуючи особисті документи чоловіка, неодноразово оформляла та отримувала на його ім’я кредити на суму близько 200 тис. грн. і щоб не повертати їх, вирішила просто позбутися колишнього коханого та навіть підшукала для цього виконавця.

Щоб врятувати чоловікові життя, 6 серпня поліція провела цілу спецоперацію, ініціювавши його “смерть”. Під час зустрічі з жінкою так званий “кілер” показав їй фото “виконаної роботи” та отримав від неї обіцяну винагороду 10 000 грн. В цей момент її і затримали правоохоронці.

Колишній чоловік жінки залишився живим та здоровим, а затриманій уже повідомили про підозру в організації закінченого замаху на вбивство, вчинене на замовлення (ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Їй загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Читайте також  Росіянин, який працював над "Володарем кілець" і "Аватаром" по-звірячому розправився з батьками: подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело