Зґвалтування та вбивство хлопчика в Дніпрі. Мати вважає, що копи приховують причетність підлітків

Зґвалтування та вбивство хлопчика в Дніпрі. Мати вважає, що копи приховують причетність підлітків

Жінка каже, що копи, які знайшли тіло, зачистили місце злочину і витерли кров, а потім заявили, що побиття не було.

У Дніпрі мати 11-річного Родіона Волкова, якого минулого року зґвалтували і вбили, вважає, що до смерті його сина причетна група підлітків – троє хлопців і одна дівчина. За її словами, під час слідства було багато нестиковок.

Про це мати Анастасія Свиридова розповіла 49000.com.ua.

Як усе відбулося
У Самарському районі 16 травня 2020 роки 11-річного Родіона вбили на території занедбаної психіатричної лікарні.

Поліцейські з’ясували, що підозрюваний – 59-річний чоловік. Він зізнався, що цукерками заманив дитину в занедбаний будинок, згвалтував і задушив, а потім ще раз згвалтував.

Хлопчик йде по вулиці з підозрюваним. Фото: 49000.com.ua
Мати каже, що її сина жорстоко побили
Анастасія Свиридова заявила, що під час слідства у поліції було багато нестиковок.

Зокрема:

  • її сина неможливо було заманити цукерками – дитина мала все, що захоче;
  • напередодні хлопець посварився з підлітком, але правоохоронці не звернули на це увагу. За її словами, це могла бути помста;
  • на тілі дитини не було живого місця, а в морзі навіть не змогли накласти грим. При цьому слідчий каже, що побоїв не було. Коли вона показала фото з вибитими зубами, поліцейський сказав, що це сліди запеченої крові;
  • відео з камер патрульних і фотографії співробітників райвідділу відрізняються. У патрульних на відео дитина чиста і без крові, на фото поліцейських у нього всюди кров;
  • зникли речові докази. Ніхто не хотів перевіряти сліди крові на матраці, його просто перевернули на іншу сторону.
Читайте також  Виколов своїй жертві очі: з’явилися подробиці моторошного вбивства дитини

“Так, мужик винен, але дитину побили підлітки. У Родіона напередодні з одним з підлітків стався конфлікт. Про це вся дітвора знає. Правоохоронні органи це не прийняли навіть до уваги, коли я сказала про це. Він з одним з цих хлопців побився. Незважаючи на те, що він молодший, він зміг дати відсіч, це могла бути помста “, – сказала Анастасія.

Крім того, мати не пустили в суд на розгляд справи. Вона вважає, що поліція спочатку знайшла тіло дитини, а тільки через 20 хвилин туди приїхали інші копи.

“Значить вони все зачистили, усе там зробили, як треба, щоб приховати присутність підлітків. Потім приїхали патрульні, тому на їхніх камерах дитина вже чиста і не в крові”, – каже мама Родіона.

Також на суді підозрюваний заявив, що там було ще чотири людини. Він сказав, що йому вже підклали тіло і що його напоїли. Отямився вже, коли патрульні зайшли.

Нагадаємо, 11-річний Родіон Волков серйозно захоплювався спортом і був гравцем дитячої футбольної школи “Енергія”. Родіона згадують як талановитого спортсмена.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело