Воїн ЗСУ розкрив українцям правду про те, що відбувається на Донбасі: “Залишилася лише нижня частина нашого побратима…”

Воїн ЗСУ розкрив українцям правду про те, що відбувається на Донбасі: “Залишилася лише нижня частина нашого побратима…”

Відважний українець залишив сім’ю і роботу заради захисту батьківщини

В Операції об’єднаних розповіли про морського піхотинця, який відважно захищає Україну з початку війни.

До 2014 року, коли в Україні почалася війна, Костянтин був звичайним студентом, який навчався на інженера-біотехнолога в Національному технічному університеті. Однак, після закінчення навчання він вирішив кардинально змінити життя, пішовши захищати Батьківщину на фронті.

На початку своєї служби “Сєвер” (таке прізвисько він отримав серед побратимів) перебував у роті самооборони Бердянська, після чого його направили в одну з механізованих бригад. Разом зі своєю бригадою Костянтин побував у гарячих точках Авдіївки, Шахти “Бутівка”, Водяного, Новотошківського.

“Сєвер” зізнався, що ситуації на службі траплялися різні. Одного разу він з побратимами виявив трьох вербувальників, які вмовляли воїнів ЗСУ йти воювати за “ДНР”. Більш того, Костянтин розвіяв міф про те, що снаряд не б’є в одне місце двічі.

“Сєвєр” Костянтин / фото: ООС

“Після штурму селища, який проводив підрозділ бригади, проросійські найманці три дні не хотіли віддавати тіло бійця з позивним “Мольфар”. Коли вже домовилися, то виявилось, що залишилася лише нижня частина нашого побратима: у ту саму вирву, де чоловік лежав уже мертвий, влучила ще одна міна”, – розповів “Сєвєр”.
Після виходу із зони бойових дій Костянтин вирішив покинути службу заради сім’ї. Однак, через 2 роки він зрозумів, що не може пристосуватися до мирного життя. Тому для себе він прийняв компромісне рішення і пішов в морську піхоту, яка дислокується неподалік від його будинку.

“На моє глибоке переконання, морська піхота — це елітний підрозділ, у якому служать високовмотивовані професійні військові. Суворі вимоги до кожного, незалежно від звання чи посади, спонукають постійно вдосконалюватись, водночас служба тут підіймає самооцінку. Окрім того, поза ротацією більшість часу можу проводити з родиною”, – заявив Костянтин.
Зараз “Сєвєр” з гордістю проходить службу в морській піхоті, а вдома його чекають і пишаються дві чарівні дочки.

Читайте також  Путін назвав свої причини обстрілу Авдіївки

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело