10 речей, які залучають бідність у ваш будинок

10 речей, які залучають бідність у ваш будинок

Багато людей мріють жити в достатку, і все для цього роблять. У одних це виходить легко і швидко, в інших чомусь абсолютно нічого не виходить. Чому ж так відбувається? З яких причин це все відбувається? Виявляється, винуватцями того, що людина не може домогтися успіху, дуже часто бувають різні речі, інформує Ukr.Media.

Давайте дізнаємося, які ж саме речі заважають людині домогтися добробуту.

1. Домашнє сміття. Що мається на увазі? А мається на увазі зламані меблі, старий і порваний одяг, старі і непотрібні газети і журнали, зламана побутова техніка. Всі ці речі забирають у будинка і у людини позитивну енергію, заважають грошовій енергії і погіршують самопочуття людини. В результаті у людини навіть виникають труднощі з появою нових планів і хороших ідей.

2. Інвентар для прибирання будинку. Меблі треба протирати новими, красивими серветками, швабра теж повинна бути хорошою. Таким чином, господиня проявляє велику повагу до свого будинку. Особливу увагу треба приділити тому, який у вас віник. Віник повинен бути завжди в хорошому стані. Люди вже давно вважають, що віник володіє особливою силою: він вимітає з дому все погане, може залучати багатство і його навіть треба зберігати в спеціальному кутку.

3. Фотографія. Зараз дуже модно використовувати для прикрашання будинку різні фотографії в рамках. В цьому немає нічого поганого. Але ж фотографії володіють своєю енергетикою. Тому дуже важливо, що зображено на фотографіях. Не треба прикрашати свій будинок фотографіями, на яких зображені зрубані дерева, місця пожеж і повеней, інших стихійних природних лих. Не потрібно щоб на стінах квартири висіли фотографії людей, які загинули при трагічних обставинах. Такі фотографії погіршують ауру будинку і позбавляють його мешканців фінансового благополуччя.

Читайте також  Де і як живе Володимир Зеленський: у ЗМІ спливли фото маєтку

4. Чужі речі. Речі мають здатність накопичувати енергію свого власника або творця. Якщо річ потрапить до поганої людини, то вона накопичить в собі темну енергію. Тому і не треба залишати у своєму будинку чужі речі без необхідності. Це також стосується і речей небіжчиків. Можна залишити щось особливе на пам’ять, але навіть така річ буде заважати припливу грошей у ваш будинок. А ось залучати проблеми і різні неприємності вона буде дуже навіть добре.

5. Символи багатства з різними ушкодженнями. Для досягнення благополуччя люди використовують найрізноманітніші амулети: і китайські монетки, і підкови, і фігурки тварин. Але для того, щоб ці амулети працювали правильно, треба знати їх справжнє призначення. А ось якщо їх використовувати неправильно, вони замість багатства можуть принести купу проблем і неприємностей. Всі амулети обов’язково мають бути в хорошому стані, на них не повинно бути ніяких пошкоджень. Інакше амулети не працюватимуть. Їх треба викинути і купити нові.

6. Старі гаманці. Гаманець — це річ, яка якраз і пов’язує людину з потоком енергії грошей. Чому? Та тому що гаманець — це такий невеликий мінібанк. Згодом гаманець може прийти в поганий стан. Багато людей після цього купують собі новий гаманець, але старий не викидають. Вони використовують старий гаманець для зовсім інших цілей: зберігають там квитанції, візитки, записки. Так чинити не слід. Чому? Та тому що тоді порушується найголовніша функція гаманця — адже він потрібен для того, щоб зберігати в ньому гроші.

7. Гроші. Так, так! Не варто дивуватися тому, що гроші самі можуть стати причиною того, що у людини будуть фінансові проблеми. Це буває тоді, коли людина на щось збирає гроші. А гроші брудні або на них є якісь пошкодження. Не можна, щоб гроші просто лежали. Гроші треба оновлювати, вони мають бути в русі. Тоді відбуватиметься оновлення грошової енергії, і фінансове становище людини буде поліпшуватися.

Читайте також  За перше півріччя 2018 р. в Україну переслали 1,2 млрд дол

8. Розбиті предмети. Не можна користуватися тріснутим дзеркалом і розбитим посудом. Чому? Та тому що це буде залучати до людини бідність і хвороби. У сколах, які можуть бути на посуді, накопичуються у великій кількості небезпечні мікроби. Вимити їх звідти ніяк не можна. Через них можна захворіти і на лікування доведеться витратити дуже багато грошей. А розбиті дзеркала ще небезпечніше: вони забирають у людини удачу і позитивну енергію. Через тріщини з дому йде фінансове благополуччя і просочується негативна енергія.

9. Продукти. Не варто робити великі запаси продуктів. Адже з часом вони псуються, і їх доведеться викидати. На банках з пилом збирається негативна енергетика, яка дуже сильно заважає зростанню фінансів.

10. Речі, які володіють мертвою енергетикою. Що ж мається на увазі? А маються на увазі ось такі речі: опудала птахів і тварин, роги, шкури тварин, сухі квіти. Жива енергетика бореться з мертвою енергетикою. У будинку з’являється темна аура, яка і може викликати проблеми: як з грошима, так і зі здоров’ям.

Якщо у вас є такі речі, то обов’язково приберіть їх зі свого будинку. Ви відразу ж помітите, як покращитися ваше самопочуття і як покращитися ваше фінансове становище.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело