Українська телеведуча-вегетаріанка працювала на забої свиней під час чуми

Телеведуча Нового каналу у В’єтнамі терміново знайшла собі роботу по догляду за свинями, але виявилося, що вегетаріанка отримала не зовсім те, що шукала.

Українська телеведуча та інтерв’юер Аня Олицька потрапила на роботу, яка зажадала від неї не тільки фізичних зусиль, а й сили волі подолати свої переконання.

У недавньому випуску проекту “У кого більше?” з В’єтнаму дівчатам-ведучим потрібно було всю свою силу волі мало не на кожній роботі кожного з троьх днів. Складно було і морально, і фізично. Поки Анастасія Кошман рилася в гнилій рибі і мертвих черв’яках-шовкопрядах, вегетаріанка Аня Олицька розповіла нам, як намагалася впоратися з теплим свіжим м’ясом під час роботи на свинофермі.

“Мені запропонували за цілу зміну на свинофермі лише 100 тисяч донгів, трохи більше, ніж сто гривень. Погодьтеся, що це просто “копійки”, – каже ведуча. – Я попросила більші гроші. Хоча б 200 тисяч донгів. Трішки прикрасила ситуацію, сказавши, що не новачок, а свинарка з досвідом – працювала у Мексиці на хайтек-свинофермі. Вмовила врешті на 150 тисяч донгів, але й це було під питанням”.

Відчай від невеликої зарплати-тільки квіточки в порівнянні з тим, що очікувало Аню в процесі роботи – в країні якраз епідемія африканської свинячої чуми.

“Біля свиней стояв жахливий сморід, але потрібно було себе пересилити та працювати, – розповідає ведуча. – Основні обов’язки – помити тварину водою зі шлангу та почистити її щіткою. Працівник ферми, якому я допомагала, пояснив, що це, щоб вберегти свиней від африканської чуми. Ви уявіть! Він розповів, що на час зйомок у В’єтнамі вирувала ця хвороба. А за місяць до нашого приїзду на свиноферму від неї там померло аж п’ять тварин”.

Читайте також  В секонді за копійки: чому українці не можуть собі дозволити одяг з мінімалкою і як "викручуються" в кризу

Аня зібрала всю волю в кулак і виконала свої завдання. Але на цьому пригоди не закінчилися.

“Виявляється, обов’язком кожної свинарки на фермі є ще й оброблення свіжого м’яса, – каже ведуча. – Треба було порізати ще теплу свинину та попакувати її для поставок у ресторани. Мені було дуже складно виконати це завдання, адже я не їм м’яса, бо вегетаріанка. А тут на прилавку, просто переді мною, – теплі шматки м’яса та ціла свиняча голова”.

Атмосфера в повітрі була, м’яко кажучи, напружена: роботодавець стояв над душею і шкодував, що погодився на велику ставку за роботу, називаючи поведінку Ані неадекватною.

А сама ведуча ніяк не могла взяти себе в руки і взятися голими руками за м’ясо. Як закінчилися “каруселі”, і скільки все ж заробила на свинофермі Аня Олицька, можна подивитися в повному випуску реаліті “У кого більше?” з В’єтнаму на Новому каналі і на YouTube Нового каналу.

Нагадаємо, що нові серії проекту “У кого більше?” виходять щосуботи о 12:00 в ефірі телеканалу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело