“Йому давали 2 тижні, але він вижив”: 20-річний Семен, який аж посивів від хімії потребує підтримки

“Йому давали 2 тижні, але він вижив”: 20-річний Семен, який аж посивів від хімії потребує підтримки

Медики прогнозували, що 20-річний Семен Цикорський, у якого виявили рак 4-ї стадії, проживе лише два тижні. Натомість, хлопець показав неабияку жагу до життя. Ось уже два роки уродженець міста Курахово Донецької області, який завершив навчання у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій, бореться за право жити.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив Семен Цикорський, передає “Це моя Україна”.

“25 січня, комп’ютерна томографія показала, що таблетки (Вотрієнт), які він приймав 3 місяці поспіль, дали результат – метастази зменшились.” – говорить Семен.

Так, у квітні 2020 року Семен увійшов у ремісію, а метастази на легенях – зникли. Здавалося, рак відступив – жити б і радіти разом із красунею дружиною Анею. Радості хлопця не було меж, але вже у липні того ж року підступна хвороба атакувала знову – онкологія повернулась.

Боротьба за життя молодого чоловіка триває два роки. За цей час він пройшов операцію, променеву терапію, 8 курсів хіміотерапії, після чого медики йому призначили таблетовану хімію – її молодик приймає вже три місяці. У понеділок, 25 січня, комп’ютерна томографія показала, що таблетки (Вотрієнт), які він приймав 3 місяці поспіль, дали результат – метастази зменшились.

Семену Цикорському продовжили лікування із допомогою таблетованої хімії. Один курс препарату на місяць вартує 30 тисяч, однак, ліки потрібно пити ще мінімум три місяці – а це вже 90 тисяч гривень.

«Я вже пропив 3 місяці таблетки, і вони дали позитивний результат. Це для мене велика радість. Я прошу всіх не байдужих допомогти мені зібрати гроші на лікування. Переривати курс категорично не можна. А грошей у нас більше немає», – звертається до небайдужих Семен.

Читайте також  Під Вінницею підліток випив "хімію" заради відео - лікарі борються за його життя

До слова, нещодавно Семен зізнався, що хіміотерапія дала досить неочікуваний для нього ефект – абсолютно зник пігмент волосся, внаслідок чого 20-річний хлопець повністю посивів.
«Наразі я живу з дружиною в мами, бо всі гроші йдуть на лікування, вірю, що незабаром я одужаю і буду жити хорошим життям, не думаючи про хворобу та про те, де взяти гроші на лікування. Я вірю, що буду жити як всі здорові люди, сповна насолоджуючись життям. Мені продовжили лікування ще на 3 місяці. Я щиро сподіваюсь, що це – останні три місяці боротьби із недугою, і я надалі я буду абсолютно здоровою людиною. Я знаю, що я сильніший за рак, бо я з Богом», – говорить Семен.
Реквізити для допомоги:
Приват Банк- 5168 7573 9485 5334 Альфа Банк- 4102 3212 5045 4831 Ощадбанк – 5167 4901 4461 0962 Monobank – 4441 1144 2143 2913 Отримувач – Цикорський Семен Станіславович.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело