Стало відомо, де та коли в Україні відкриють перший магазин ІКЕА

Транснаціональна корпорація IKEA оголосила, що вже 1 лютого відкриє свій перший фізичний магазину в Україні, покупців чекатимуть у Києві у ТЦ “Blockbuster Mall”.

Зазначається, що у магазині діятимуть суворі заходи безпеки, які вимагає карантин через пандемію коронавірусу. Про це пише ТСН.

“Відповідно до чинних обмежень, магазин зможе одночасно вмістити не більше 500 людей”, – зазначають в корпорації.

Магазин міського формату у Києві стане першим у міському форматі у регіоні Південно-Східної Європи (Україна, Румунія, Хорватія, Сербія і Словенія). “Такий формат є частиною нової стратегії компанії, метою якої є стати ближчою до людей у центрі міст та зробити свої рішення та послуги для дому ще доступнішими”, – наголошують в IKEA.

Нагадаємо, що до тепер українці могли замовити товари через Інтернет-магазин, який запустили у травні минулого року.

IKEA розробляє і реалізує швидко-збірні меблі, кухонну техніку й аксесуари для дому, а від 2008 року вона є найбільшим у світі меблевим продавцем.

Восени корпорація потрапила в скандал за участю України – британська екологічна організація Earthsight заявила, що IKEA у всьому світі продає стільці з буку, який незаконно вирубили в українських Карпатах. Незаконна заготівля деревини можлива через корупцію в лісогосподарських підприємствах, заявили там.

Та там провели незалежний аудит: ознак того, що до ланцюжка поставок потрапила незаконно заготовлена деревина з України, не знайшли.

Читайте також  У Києві поліцейські прострелили ногу чоловікові: Потерпілий кидався на патрульних з ножем

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело