«У дітей болить голова від неї». Жінку, яка поскаржилася на вакциновану вчительку, підняли на сміх

«У дітей болить голова від неї». Жінку, яка поскаржилася на вакциновану вчительку, підняли на сміх

Жінка переконана, що вакциновані можуть згубно впливати на інших людей

В Одесі мама одного з учнів поскаржилася, що в її сина починає боліти голова після спілкування з вакцинованою вчителькою. Своєю історією вона поділилася у спільноті Odessa_hello в Instagram і попросила в інших батьків поради.

Мешканка Одеси поскаржилася в мережі, що у її сина нібито починає боліти голова, коли він наближається до своєї вакцинованої вчительки, тому звернулася за порадою до інших батьків.

Жінка цілком серйозно стверджує, що останнім часом у її дитини все частіше почала боліти голова. З’ясовуючи причину, вона дізналася, що аналогічна проблема нібито є і у однокласників дитини – у них також болить голова, коли вони нібито сідають на найближчі від вчительки парти або спілкуються з нею.

«У знайомих матусь аналогічна ситуація. Я підозрюю, що причина головного болю у дітей – «вакциновані вчителі», – написала вона.

Щоб розв’язати проблемне питання, вона звернулася до підписників спільноти за порадою.

«Що робити??? Як захистити дитину. Сидіти до 11 класу за останньою партою не вихід з положення. Якщо можна – анонімно!!!», – підсумувала одеситка.

У мережі висміяли жінку з її скаргою. «А Wi-Fi ще діти не ловлять від вчителя?», «Так, піду перевірю себе на блютуз, може, зможу себе використовувати замість колонки», «А GPS-функція є? Я б чоловіка вакцинувала і спостерігала, де пересувається», «і ці люди дбають про дітей», «Шкода дитину цієї матері», «Ох вже ця вакцинація… вакцинуються одні, а побічні явища з головою у інших… я не вірю, що це не прикол… невже так все погано?», «Непогано макухнуло тітку», «Батьки женуть, їм самим ще треба в школі сидіти і вчитися!».

Читайте також  В роботі ПриватБанку збій: у деяких клієнтів були списані кошти

Деякі підписники припустили, що голова у дітей може боліти через різкий запах парфуму у вчительки.

«Господи. Тільки не кажіть їй за вишки 5G. Можливо, вчитель голосно говорить або парфуми у неї їдкі», «Маячня якась. Може, парфум вчителя дітям не підходzть?», «Також про це подумала. Зараз стільки важких запахів, які викликають не тільки головний біль, але і запаморочення, нудоту тощо», «Що вона курить, що так розплющило. Від парфумів голова у дітей може боліти, якщо клас не провітрювати. І різні вчителі приходять кожен зі своїм запахом парфумів. Тим більше перші парти будуть дихати ними», – писали користувачі.

Один з користувачів припустив, що в школі могли зробити ремонт, і запах фарби провокує головний біль: «Фарба на підлогах, або щось там… Оновлення після ремонту… Якщо діти скаржаться, шукайте проблему в оновленні класного приміщення…».

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело