Які таємниці приховує “невидима” річка під ногами львів’ян – щури, “пивні стоки” та пістолет

Дігери прогулялися по львівським колекторам”Які таємниці приховує “невидима” річка під ногами львів’ян – щури, “пивні стоки” та пістолет

Дігери дослідили львівські колектори

Дігери прогулялися каналізацією Львова. Про це розповів дослідник Андрій Риштун на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Андрій Риштун розповів, що часто спускався в каналізацію Полтви і не раз гуляв по підземному Львову. Чоловік завжди доходив до певного місця і далі не заходив, проте гостя з Кривого-Рогу вмовила його передумати.
“Ми Пасікою завжди ходили до місця де широкий колектор переходить в яйцеподібний. А далі починалася пряма кишка Львова. Мокро і брудно. Так далі і не йшли. Але на Різдво приїхала в гості Evgenia Snatch-soul з Кривого Рогу. Вона захотіла побачити якийсь жестяк. Нуууу ок, сама напросилася… ” – написав Андрій Риштун.

Дігери прогулялися каналізацією Львова, фото: Facebook Андрій Риштун

Разом вони пройшлися підземним Львовом, де побачили багато цікавого. Дослідники дійшли до Будинку “піонерів” і колектора з вулиць Пасічної-Джоджа Вашинггтона, де був незвичайний колір води і запах. Андрій Риштун припустив, що саме в це місце йдуть стоки пивзаводу “Перша приватна броварня” і тут знаходиться початок Полтви.

“Далі можна повзти хіба що навкарачки і в цьому немає сенсу. Стало зрозуміло що початок Полтви тепер знаходиться аж у першій приватній Блюварні. Раніше тут втік непримітний струмок пасіка з парку. Львів розбудовувався і стоки з Пасічної направили в цей колектор. Тоді ж його і закрили під землю.”- написав Андрій Риштун.


Дігери прогулялися каналізацією Львова, фото: Facebook Андрій Риштун

Також він розповів, що на шляху вони зустрів не мало щурів і знайшли кілька зруйнованих колекторів про яких повідомили в місцевий водоканал.

Читайте також  Тіло знайшли у ванній: у Львові загинула 21-річна менеджер відомого PR-агентства Києва

Публікація Андрія Риштуна: Facebook

Публікація Андрія Риштуна: Facebook

Публікація Андрія Риштуна: Facebook

До публікації Андрій Рішкун додав кілька знімків, де можна побачити найцікавіші моменти прогулянки по підземному Львову і незвичайні знахідки дігерів, серед яких заіржавілий Старий пістолет.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело