В Індонезії у море впав Boeing: усі подробиці трагедії. Фото і відео

У суботу, 9 січня, авіадиспетчери втратили зв’язок з лайнером Boeing 737-500 авіакомпанії Sriwijaya Air незабаром після того, як він вилетів з аеропорту Джакарти (Індонезія). Літак зазнав аварії – він впав у Яванське море.

На борту перебувало 65 осіб. В авіакомпанії поки не виступили з офіційною заявою, там уточнили, що збирають інформацію.

Головне про катастрофу в Джакарті:

Boeing 737-500 вилетів зі столиці Індонезії Джакарти і прямував у Понтіанак. Через кілька хвилин після зльоту, зв’язок із ним зник.

Літак піднявся на висоту понад три кілометри, проте приблизно за хвилину опустився практично до рівня моря.

За попередньою інформацією, на борту перебувало 53 пасажири і 12 членів екіпажу – серед них семеро дітей і троє немовлят.

OBOZREVATEL безперервно стежить за ситуацією:

Згідно з даними сервісу Flightradar24, зв’язок із Boeing 737-500 зник приблизно о 13:30. Він летів із Джакарти у Понтіанак.

У мережі опублікували можливий список пасажирів літака.

Індонезійський сайт detikNews повідомив, що літак нібито розбився в районі безлюдного острова Лакі (архіпелаг Серібу, Яванське море, Індонезія). Представники влади архіпелагу підтвердили, що літак розбився і “вибухнув”.

Міністр транспорту Індонезії Буді Карья Сумаді підтвердив, що зниклий пасажирський Boeing, зазнав аварії. Він упав у Яванське море.

Представник рятувального агентства Агус Харіоно повідомив Reuters, що пошуково-рятувальна група виявила уламки, імовірно від літака, у водах на північ від Джакарти.

Родичі пасажирів рейсу почали збиратися в аеропорту Понтіанака, де був організований кризовий центр. Вони чекають інформації від офіційних осіб, проте Sriwijaya Air заявила, що ще збирає більш детальну інформацію про рейс, перш ніж зробити заяву.

Читайте також  “Дiти плaкaли і ридaли, тримaючись за сидiння!” 3 yкpaїнcьким лiтaкoм тpaпилacя HП в нeбi нaд Xapковом

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело