На Волині знайшли мертвою новонароджену дитину (деталі резонансної справи) (ВІДЕО)

В Устилузі на Волині знайшли мертвою новонароджену дитину. У її вбивстві слідчі підозрюють 20−річну матір дитини.

Результат пошуку зображень за запитом "В Устилузі на Волині знайшли мертвою новонароджену дитину."

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У занедбаному сусідському городі знайшли закопаним новонароджене немовля. Відомо, що то була дівчинка і вона народилася здоровою завважки 4 кілограми 100 грамів. Тіло немовляти виявила поліція, яка оглядати обійстя почала після того, як від медиків надійшло повідомлення про підозрілу породіллю.

Лікарям 20−річна жінка розповіла, що стався викидень, однак пояснити, де тіло немовляти – не змогла.

Слідчі почали шукати поблизу хати. “Тіло було виявлено біля землеволодіння породілі. Ступінь провини буде з’ясовано в ході проведення слідчих дій”, − наголосив начальник третього слідчого відділу ДБР Станіслав Лисенко.

Результат пошуку зображень за запитом "В Устилузі на Волині знайшли мертвою новонароджену дитину."

За попередньою інформацією, дитина народилася у вуличній вбиральні. Того ж дня її закопали на городі. Тіло немовляти було замотане у плівку, вже під час огляду експерти побачили пошкоджений череп. Слідчі підозрюють: дитину закопала саме мати. Була малеча у той час жива чи ні – ще належить з’ясувати. Саму ж жінку два дні тому госпіталізували до лікарні, її стан медики оцінюють, як середньої тяжкості. Однак категорично забороняють з нею зустрічатися – кажуть, це може зашкодити її здоров’ю. Сама жінка на контакт не йде, без її згоди розповідати будь−що лікарі відмовляються. “Якусь інформацію ми давати не можемо”, − каже заступник головного лікаря Микола Юрко.

У прикордонному містечку, де сталася трагедія, два дні тільки й мови про моторошне убивство. Про те, що 20−річна дівчина вагітна, сусіди не знали. Дівчина жила разом з батьками та сестрою, поспілкуватися з ними не вдається – будинок зачинено. У селі впевнені, що родичі жінки знали про вагітність. Версію про те, що їй допомогли позбутися немовля, тепер перевіряє прокуратура. “Всі версії можливі і не можливі відпрацьовуються щодо осіб, які можуть бути причетні до цього злочину”, − запевнив заступник військового прокурора Луцького гарнізону Богдан Гончар.

Читайте також  Потап не зміг приховати почуттів до вагітної Каменських на публіці

Сама підозрювана працює прикордонницею. Те, що вона була вагітна, колеги не помічали. “Зранку якраз мінялася з чергування, все було нормально, ніяких скарг на здоров’я, погане самопочуття вона не повідомляла”, − запевняє начальник прес−служби Львівського прикордонного загону Ярослава Мельник. У жіночій консультації впродовж усіх восьми місяців вагітності на обліку не стояла.

Адвокат нині стверджує: жінка й не знала, що вагітна. “Дитя народилося мертве, стосовно закопували чи не закопували – ми не готові цю інформацію розповсюджувати”, − заявив юрист Тарас Максимович.

Відомо, що свою провину жінка не визнає. Тож крапку в цій історії мають поставити результати експертиз – їх у справі призначили декілька, зокрема й ДНК−дослідження.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -