А ви б і не подумали. Які звички викривають чоловіка, який вам зраджує

Які звички викривають чоловіка, який вам зраджує

Як поводяться в побуті невірні чоловіки.

Психологи з’ясували, які є звички у чоловіків, які постійно ходять наліво. Намагайтеся стежити за ними, щоб з’ясувати, чи зраджує вам ваш супутник чи ні, інформує Ukr.Media.

Постійно зайнятий у вихідні

У зрадників раз у раз з’являються різні важливі справи, причому невідкладні. Переважно ці справи з’являються на вихідних. Чоловіки-зрадники таким чином приховують від дружин і супутниць свої пригоди на стороні. Особливо варто насторожитися, якщо в ці справи він вас взагалі не присвячує і якщо вони пов’язані з поїздками в інше місто.

Раптово починає стежити за собою

Попередні п’ять років шлюбу він їв все без розбору, повнів, а тепер раптом почав займатися спортом, худнути, правильно харчуватися, модно одягатися. Швидше за все, у нього з’явилася жінка, або в його робочому колективі є та, хто йому дуже подобається.

Не відповідає на дзвінки, передзвонюючи пізніше

Швидше за все, він знаходиться з іншою жінкою, тому не бере трубку. Через деякий час він передзвонює, мотивуючи це тим, що не бачив, не чув, забув передзвонити відразу, був дуже зайнятий і так далі.

Менше обіймає

Зрадники дуже часто перестають обіймати і цілувати своїх дружин і супутниць. Це пов’язано з багатьма причинами, але найголовніша з них — відсутність тяжіння.

Ставить паролі скрізь, де можливо

Якщо раніше можна було взяти телефон і подивитися, хто йому пише, то тепер у нього стоїть пароль. Те ж саме з комп’ютером і планшетом. Він просто не хоче, щоб дружина дізналася про його брудні таємниці. Також це відноситься до включення режиму, коли на смартфоні не видно оповіщень при включенні.

Читайте також  Чоловік зрaдив мене з донькoю, де знaйти сили жити дaлі

Постійно затримується на роботі

Швидше за все, у нього немає ніяких справ. Він після роботи йде зустрічатися зі своєю пасією, кажучи дружині, що його не пускає додому начальник. Це легко можна перевірити — досить задати пару навідних питань про роботу.

В цілому стає більш потайним

Якщо раніше він говорив дружині, куди і навіщо їде або йде, то тепер він не розповідає нічого. Навіть коли він повертається додому, то сухо каже, що все нормально, робив те ж, що і завжди.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело