“Працювала в Празі у госпіталі”, українка потребує допомоги у боротьбі з хворобою

Допомоги у боротьбі з раком прямої кишки потребує українка Галина Шидловська, яка на даний час проходить хіміотерапію.

Про це повідомляє у facebook донька п. Галини Марина Шидловська

Ти знаєш мамо як я сильно тебе люблю, ти моя найкраща подруга і найрідніша людина в моєму житті, дуже хочу щоб ти виздоровіла. Бог з нами!

Хочу сказати що рак – це дуже дорого щоб вижити потрібні великі кошти, операція,аналізи КТ,МРТ хіміотерапія,променева терапія і тд.. обезболюючі препарати,це все потребує великих вкладень!!! А ГОЛОВНЕ ЗНАЙТИ ХОРОШОГО ЛІКАРЯ, ЯКИЙ ДАСТЬ НАДІЮ І ВІРУ В КРАЩЕ. На даний момент моя мамуся пройшла 5 блоків хіміотерапії Folfox та 4 введення Avastin, і операцію по виведенню стоми, нажаль хімія не дуже подіяла і головну операцію по видаленню пухлини зараз не можливо зробити!!! Тому потрібно міняти протокол лікування,чим зараз і займаються наші лікарі, і завтра з Божою допомогою мамі почнуть капати хіміотерапію.
Мені дуже соромно знову просити у вас допомоги,але змушена бо вона потрібна моїй мамі,яку я дуже люблю і боюсь втратити.
Реквізити для допомоги:
5168 7554 5487 3015 Приватбанк
Шидловська Марина

Також про допомогу Галині у facebook просить її подруга Anzhela Rogachova
Дівчата хто працював на Homolce в Празі з Галиною Шидловською в неї рак прямої кишки, і їй потрібна допомога. Кошти потрібні на хіміотерапію, хто має змогу, допоможіть в боротьбі за життя. Звоніть Лєна Кікало +420 773 295 205.

Читайте також  Україну знову накриють дощі з грозами

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело