Олена-Христина Лебідь на всю країну посвітила своїми “кулями”

13 жовтня, весь світ відзначав День свободи грудей, коли мільйони мешканок планети відмовляються від білизни, а найсміливіші – від будь-якого верхнього одягу.

Більшість людей вважає, що до цього свята причетні феміністки, проте для лікарів це зайвий привід нагадати жінкам про їхнє здоров’я.

Ведуча “Нового каналу” Олена-Христина вирішила підтримати ініціативу, вельми сміливим чином. Так, у своєму Instagram героїня статті опублікувала несподіване фото, на якому оголила свої пружні форми прямо перед незнайомим чоловіком.

Варто відзначити, що це накладний бюст, причому у нього навіть є ім’я:

“Не вірю, Христина таке ні за що б не зробила”, “Ізольда чудово виглядає!”, “Я подумала, Це ваша, але потім згадала, що у вас вона не така велика. Ні на що не натякаю”, “Свободу грудей!”, “А ви як завжди на позитиві!”.

Відзначимо, цей силіконовий бюст використовувався під час зйомок шоу «Аферисти в мережах», в якому розкриваються явні та неявні способи інтернет-шахрайства. Олена-Христина не тільки розігрує з себе жертву, але іноді й сама стає ошуканкою, щоб глядачі були пильні та не траплялися на найрізноманітніші розводи.

Читайте також  За добу здійснено 133 злочини, серед яких два вбивства

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело