Відома голлівудська левиця купує Закарпаття. Скоро тут буде столиця моди. До чого готуватися людям?

Відома світська левиця і спадкоємиця найбільшої у світі мережі готелів Періс Хілтон збирається побудувати в Україні курортний комплекс, де будуть проходити конкурси краси світового масштабу.

Відома голлівудська левиця купує Закарпаття. Скоро тут буде столиця моди. До чого готуватися людям?

На днях зявилася інформація про те, що Періс Хілтон вже кілька тижнів веде переговори про покупку території українського комплексу, який розташований за 20 кілометрв від Ужгорода у передгірї Карпат. Очікується, що підписання угоди має завершитися до кінця літа. А в майбутньому році з подачі Періс комплекс має прийняти один з найпопулярніших міжнародних конкурсів краси.

Варто зазначити, що знаменитість вперше дізналася про цей курорт на Закарпатті, коли приїхала в Україну на відкриття “Грант готелю” у Львові. До Львова Хілтон прилітала разом зі своїм бойфрендом Крісом Зілка, дідусь якого народився в Україні.
Тоді у Періс виникнула ідея про інвестицію в український комплекс розваг та відпочинку.
Ідея про вклад грошей в український комплекс у Періс не зникнула навіть тоді, коли в листопаді 2018 року світська левиця розлучилася зі своїм бойфрендом, який підтримував таку ідею покупки комплексу.

Нагадаємо, що знаменитість недавно публічно принизила відому скандальну акторку Ліндсі Лохан. На одному шоу, де Періс зі своєю молодшою сестрою Нікі були гостями, ведучий попросив зірку назвати три хороші якості Лохан. Періс ненадовго розгубилася, а потім заявила:

“Вона завжди виходить за рамки. А ще кульгаюча і убога”.

Читайте також  Зарізав дідуся: на Закарпатті дитину запідозрили в страшному вбивстві

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -