Тимошенко розповіла про жахи пережитого COVID-19: було дуже страшно

Юлія Тимошенко поділилася страхами, яким піддалася під час хвороби коронавірусом

 

Юлія Тимошенко розповіла, як поборола коронавірус, і що багато чого переосмислила після жахів пережитої хвороби. Народна депутатка заявила, що під час хвороби була на межі життя і смерті.

Про це лідер партії “Батьківщина” розповіла в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера”.

“Я можу сказати, що було надзвичайно страшно. Це я вам чесно скажу. Що коли ти задихаєшся, здається, що від тебе йде життя і ти залишаєш цей світ, тому що дійсно не знаєш, чим це закінчиться за п’ять або десять хвилин”, – розповіла політик.

Тимошенко каже, що багато чого переосмислила після пережитого. Також вона порадила не ставитися легковажно до коронавірусу, на який також перехворіли її діти і онуки.

“Зараз ходить стільки різних версій: звідки коронавірус, природно він виник або неприродно, політичне підґрунтя або не політичне… Я хочу зараз всім сказати: для людини, яка захворіла, це не має ніякого значення. Просто треба чітко знати, що коронавірус – це така хвороба, яка є лотереєю. Ти можеш витягнути легку форму, а можеш витягнути смертельну форму”, – заявила вона.

Коронавірус у Юлії Тимошенко виявили 23 серпня. Після інтенсивного курсу терапії політик пішла на поправку і вже 11 вересня стало відомо, що лідер “Батьківщини” одужала від COVID-19.

До речі, дивіться у новому випуску “Свободи слова Савіка Шустера” хто заробляє на тестах на коронавірус і чому українці платять за них понад 1000 гривень; чому вибори, які відбудуться у жовтні, можуть стати доленосними для країни; як Україна повинна реагувати на “інавгурацію” Лукашенка.

Читайте також  “Ось так несподівано”: Пішов з життя відомий український чиновник. Соратник Тимошенко

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело