Був за крок від трагедії: український співак ледь не загинув на зйомках кліпу

Молодий український співак, суперфіналіст проєкту “Голос країни” Сергій Асафатов (ACAФАТОV) ледь не загинув на зйомках свого дебютного кліпу.

Сергій Асафатов знімав свій дебютний кліп на пісню “Море” в аеропорту “Бориспіль”. За сюжетом відеоролика музикантові довелося покататися на спортивному мотоциклі по злітно-посадковій смузі й це ледь не обернулося трагедією, пише РБК.

“Ми знімали один з дублів, де я мчу по злітній смузі неподалік від літака, що йде на посадку. У якийсь момент гул двигунів відволік мене, і я не впорався з керуванням. Все відбувалося як в сповільненій зйомці. Кажуть, що у людини в подібних ситуаціях все життя пролітає перед очима, але у мене було більше схоже на стоп-кадр. у наступну мить я побачив, як до мене мчать перелякані оператори “, − розповів АСАФАТОV в коментарі.

Однак, все обійшлося і в результаті події молодий музикант не постраждав.

Сергій Асафатов займається музикою з раннього дитинства, він сам пише музику і грає на багатьох музичних інструментах. У 2020 році він дійшов до суперфіналу, але поступився перемогою в проєкті Роману Сасанчіну.

Читайте також  Через смерть пасажирів на борту літак екстрено посадили на Шрі-Ланці

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело