Водій збuв на пішоходному переході маму з дитиною і втік з місця пригоди: Людей просять рoзгoлoсy. Відео

У Вінницькій області п’яний молодик збив на переході жінку з дитиною і втік


Збив їх нетверезий 27-річний місцевий житель на пішохідному переході у Немирові Вінницької області, перебувають у лікарні. 6-річний хлопчик з тяжкими травмами в реанімації, його 38-річна мати із забоями.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

На кадрах видно, як автівка просто на зебрі на швидкості збиває двох людей. Один перехожий відлітає у бік, потім підводиться і знову падає. Водій вмикає задній хід, розвертається і починає тікати. Водія намагались зупинити випадкові свідки, але він не реагував.

Під колеса авто потрапила сім’я. Хлопчик постраждав найбільше. Його ударом машини відкинуло у бік.

“Прооперований, стан відповідає важкості травми. Лапаротомія, кишківник був зачеплений. Важка травма, забій м’яких тканин, рук ніг, личка”, – повідомив лікар Валерій Колосюк.

Ані мати хлопчика, ані рідні із журналістами спілкуватись не хочуть.

На відео поліцейські розгледіли номер чорної “Ауді” та відразу знайшли водія. Його звати Євгеній Кирилюк.

“Протягом 40 хвилин було встановлено місце перебування автомобіля та водія, який скоїв ДТП. Керував у стані сп’яніння. Доза алкоголю була 1,7 проміле”, – повідомила начальниця слідчого Немирівського відділення Марина Григораш.

Водія затримали. Виявилось, що п’яним за кермо чоловік сідає не вперше.

“Протягом останнього року на нього складали протокол за керування у стані алкогольного сп’яніння. Керував транспортним засобом без посвідчення водія”, – каже Марина Григораш.

Місце, де трапилася аварія, дуже небезпечне, кажуть місцеві. Тут свіжий асфальт та широка проїжджа частина, тому водії, підіймаючись на гору, набирають швидкість, ігноруючи знак і зебру. Також на ділянці немає світлофора.

Водій, який збив жінку із дитиною, нині у СІЗО. Його машина, із пом’ятим від удару капотом, на штафмайданчику. За кермування у стані алкогольного сп’яніння він знову заплатить штраф, а за наїзд на людей йому загрожує кримінальна відповідальність – від 3 до 8 років позбавлення волі.

Читайте також  У Житомирській області водій на смерть збив велосипедиста

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело