Почалося! У Порошенка почалися обшуки і вилучення документів.

Печерський районний суд міста Києва задовольнив всі 14 клопотань Госбюро розслідувань по виїмці документів і проведення обшуків за місцем проживання у зв’язку з кримінальними справами, які розслідуються в відношенні продажу заводу «Кузня на Рибальському» Петром Порошенко Сергію Тігіпку, а також угоди про покупку телеканалу «Прямий », який також належить Порошенку.

Відзначимо, що саме через завод «Кузня на Рибальському» Петро Порошенко разом з подільниками Свинарчуком, Пашинським і групою військових злочинців грабували українську армію під час війни.

За найскромнішими підрахунками, тільки через цей завод, було викрадено 1,6 мільярда гривень в української армії. Телеканал «Прямий» на чолі з російським пропагандистом Ганапольським служили прокладкою для відбілювання екс-президента в очах громадян України.

Про це сьогодні повідомило видання «Країна» з посиланням на джерело в ГБР.

«Тепер слідчі отримають повний доступ до документації обох підприємств в рамках розслідування кримінальних справ про можливе злочинах, пов’язаних з придбанням телеканалу« Прямий »щодо легалізації доходів, отриманих корупційним шляхом і розкраданнях в особливо великих розмірах, пов’язані з ВСУ.

А також розслідування кримінальної справи щодо відмивання коштів і несплаті податків в ході операції з купівлі-продажу «Кузні на Рибальському».

Підприємство було продано в 2018 році Петром Порошенко для приховування слідів важких злочинів. Фіктивним покупцем став Сергій Тігіпко », – говорить джерело в ГБР.

Відзначимо, що проти Порошенка порушено вже 5 кримінальних справ. Кожна справа під мікроскопом вивчають і вже є небачені прогрес.

Відомі адвокати і юристи обіцяють, що до кінця червня у Порошенка почнеться арешт всього майна.
Про це заявив Андрій Портнов:

«Я знаю, що до кінця року Порошенко обов’язково буде сидіти в тюрмі», – заявив Портнов.

Читайте також  Оприлюднено указ президента про введення в дію рішення про воєнний стан

Він розраховує на те, що вже до кінця червня всі майно колишнього президента Порошенко буде заарештовано. За його словами, для цього немає ніяких юридичних перешкод.

«Якщо ж це буде блокуватися [прокурорами], ми будемо називати їх прізвища», – заявив Портнов.

Самі ж адвокати Петра Порошенка радять йому відсидіти сім років і піти на угоду зі слідством, проте олігарх категорично відмовляється співпрацювати зі слідством.

Як тільки пособники Петра Порошенка, такі як Свинарчук, Кононенко, Грановський та багато інших виявляться на допиті у слідчого, вони почнуть здавати свого екс-патрона олігарха Порошенка в обмін на свою свободу, що безсумнівно погубить екс-президента.

Відзначається, що проти Петра Порошенка в найближчі 3 роки можуть бути відкриті більш 50 кримінальних в Україні, США і ЄС.

План «Б» Порошенко
Відомо, що Порошенко і його партія «ПЕС» може не потрапити до Верховної Ради України. Зараз партія знаходиться на межі прохідного бар’єру з рейтингом в 5%. З ймовірністю у 96% до виборів рейтинг партії обвалиться до 3% -4%.

Таким чином Петро Порошенко не отримає депутатську недоторканність, що позбавляє його будь-якого імунітету від правосуддя.

Нам відомо і ми вже про це повідомляли, що Петро Порошенко планує виліт в Лондон без зворотного квитка.

Однак цей план олігарха вже знаходиться в СБУ і швидше за все нове керівництво СБУ не допустить реалізації цього сценарію.

Ми можемо сміливо констатувати, що в найближчі місяці Петру Порошенко оберуть запобіжний захід. За такі злочини передбачено тільки утримання під вартою без права внесення застави.

Екс-президент, олігарх Петро Порошенко неминуче постане перед судом і ми вже можемо констатувати, що він понесе справедливе покарання за звірства проти України і українського народу.

Читайте також  Вчитель фізичного виховання видав себе за лiкapя та втoпив хлопчика

Процес почався! Обшуки і вилучення документів – це найважливіший етап слідчих дій.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями. Країна повинна знати правду!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -