В Україні судять жахливу сім’ю канібалів: їли труп кілька днів, а голову сховали на балконі

У Харкові розпочався суд над батьком та сином, які розчленували та з’їли свого товариша по чарці.
Про це повідомляє “112 Україна”.

Як стало відомо, чоловіки посварились з новим знайомив під час застілля. Тоді чоловіки напали на жертву та вбили його.

Потім з трупа відрізали шматки м’яса та готували з них страви. Боячись викриття, вбивці викинули обезголовлений труп під багатоповерхівкою на Салтівці, а голову сховали на балконі у своїй квартирі.

Наразі, суд продовжив підозрюваним арешт на 2 місяці. У квітні приступлять до допиту свідків.

Як і в минулий раз, 41-річний Максим Костюков ховає обличчя під чорною шапкою. Але його 20-річний син Ярослав веде себе більш спокійно. Обидва відмовляються відповідати на питання суду перед журналістами і вимагають закритого засідання.

Як стверджують у прокуратурі, вбивство сталося під час застілля, на яке батько з сином запросили нового знайомого.

“Молодший тримав потерпілого. Старший – наносив тілесні ушкодження. Після цього молодший обвинувачений допоміг розчленувати труп з метою приховати злочин”, – розповіла прокурор Харківської місцевої прокуратури №3 Оксана Карнаух.

Через кілька днів обвинувачені сховали тіло під горою сміття біля сусідньої багатоповерхівки. Поліцейські виявили тіло без голови, з нього були зрізані шматки.

Пізніше голова жертви знайшлася під час обшуків на балконі у підозрюваних.
На перших допитах син казав, що сам не брав участі в поїданні тіла вбитого, що це робив лише батько. Але згодом Костюков-молодший разом з адвокатом відхрещувався від звинувачень, а захист заявляв, що син давав свідчення під тиском.

“Син по суті дав свідчення проти свого батька, так. Тобто, це трошки викликає деяку дивина. Тому швидше за все – це свідчить про те, що на нього чинився тис під час допитів”, – каже адвокат Ярослава Костюкова Олександр Олійник.

Читайте також  Так ми нічого не доб’ємося! Перший помічник Зеленського виступив із фатальною заявою.

Потерпілим по справі виступає неповнолітній син загиблого, на засіданні був присутній його представник. Колишня дружина загиблого просить суд відшкодувати збитки: 12 903 гривні 86 копійок матеріального і 500 тисяч гривень моральної шкоди.
За такий злочин обвинуваченим передбачене довічне ув’язнення, згідно чинного законодавства.

Костюкова-старшого звинувачують також у незаконному зберіганні боєприпасів: за рік до злочину він служив на Донбасі за контрактом і привіз додому патрони.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -