Частину областей заливатимуть сильні дощі: де в Україні різко погіршиться погода

Частину областей заливатимуть сильні дощі: де в Україні різко погіршиться погода

Кілька днів у нашій державі будуть йти дощі, зокрема на вихідних.

Погода в Україні у четвер, 3 жовтня, буде переважно сухою і без опадів, але не всюди. Частину областей накриють дощі – це стосується західних регіонів. Також є невелика ймовірність опадів на Миколаївщині та Херсонщині.

Таким прогнозом погоди поділилася синоптикиня Наталія Діденко. За її словами, температура повітря у більшості регіонів буде досить високою.

“Температура повітря 3-го жовтня у більшості областей України досить висока, протягом дня +20…+26 градусів, у західних областях +13…+17 градусів”, – зазначила вона.

Водночас Діденко попередила, що дощів в Україні побільшає 5-6 жовтня, але на сході та південному сході втримається суха погода. За словами синоптикині, з найближчої неділі дощі поступово звільнятимуть Карпати.

Погода в Києві 3 жовтня
Також вона зазначила, що у Києві 3 жовтня буде сухо, тепло. Температура повітря триматиметься на рівні +22 градуси. Вітер буде південний, невеликий, а ввечері у четвер – рвучкий.

Погода в Києві 5-6 жовтня
Синоптикиня розповіла, що в суботу та неділю, 5-6 жовтня, у столиці України можливі сильні дощі, які будуть викликані сильним циклоном із південного заходу.

Читайте також  Дорогі християни, ви не проти святкувати Різдво 25 грудня? Епіфаній звернувся до кожного небайдужого

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело