Моя мета – безсмертя: у Бельгії хлопець в 11 років отримав бакалавра з фізики

Моя мета – безсмертя: у Бельгії хлопець в 11 років отримав бакалавра з фізики

Бельгієць Лоран Саймонс у свої 11 років став наймолодшим випускником університету в Антверпені. Хлопець зміг за рік засвоїти трирічний курс навчання та отримати ступінь бакалавра з фізичних наук.

Джерело:The Brussels Times

Місцеве видання повідомило, що він у 8 років закінчив школу, чим вже тоді привернув широку увагу багатьох бельгійських ЗМІ.

А цього року 11-річний бельгієць успішно завершив трирічні курси протягом одного року, паралельно відвідуючи курси з отримання ступеня магістра.

Наймолодший випускник Лоран Саймонс перевищив досягнення інших студентів, отримавши найвищий за всіх рівень оцінки знань у 85%.

Зазначимо, що хлопець розпочав курс фізики в університеті Антверпена у березні 2020 року.

Після завершення програми бакалавра він приступив до опанування знань на рівні master’s – магістра, при цьому приділяючи увагу як знанням з класичної механіки, так і квантовій фізиці.

Моя мета – це безсмертя. Я хочу отримати можливість замінити якомога більше частин тіла механічними частинами. Я вже намітив шлях до цієї мети. Квантова фізика, яка вивчає найменші частки, може бути початком у цій загадці,– каже Лоран Саймонс.

Хлопець спочатку вступив до університету Ейндговену, коли йому було дев’ять років. Він міг стати наймолодшою ​​людиною, яка здобула диплом про вищу освіту, проте покинув його через незгоди з нідерландським університетом.

До слова, в Україні 6-річний Марко Данчевський встановив рекорд, згадавши найбільшу кількість країн за контурами карти. Він назвав 196 країн, не зробивши жодної помилки.

Читайте також  Вчені повідомили, коли очікувати на другу хвилю коронавірусу

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело