Засоромили коханця, який зробив дивний знак вибачення коханій. Фото

Після бурхливої сварки винуватець вирішив все залагодити та порадувати кохану. Проте його подарунок багато хто вважає вкрай образливим для дівчини, адже крім квітів та цукерок там була ще й пачка тампонів.

На своїй сторінці у твітері хлопець на ім’я Джейк Салліван коротко розповів, що сталось між ним та дівчиною та показав, як він збирається вибачитись. Втім на похвалу зі сторони користувачів йому доведеться чекати ще довго.

Виявляється сварка відбулась пізно ввечері, коли Джейк повернувся додому після пабу. Він не уточнює, через що саме вони посварились, проте на ранок хлопець вирішив помиритись з коханою, хоча, очевидно, і не вважає себе винним у сварці:

Вчора ввечері був у пабі, прийшов додому і трохи посварився з пані. Поступлюся і попрошу вибачення… Якщо ви можете це так назвати!
– підписав Джейк

До посту хлопець додав кілька фото своїх презентів для коханої: букет з красивих червоних троянд, коробка цукерок і несподіваний додаток – пачка тампонів.

Чоловік подарував дівчина на знак вибачення квіти, цукерки і тампони / Фото твіттер Джейка Саллівана

З цього послання стає зрозуміло: хлопець зовсім не вважає, що ввечері перед тим зробив чи сказав щось не так. Він думає, що у сварці винувата менструація, тому дівчина на все так гостро зреагувала.

Ця записка по-справжньому обурила користувачів, які вважають таке “вибачення” навіть гіршим за сам проступок, яким би він не був. Більшість вважають цей жест сексистським та побажали, щоб дівчина цих подарунків не приймала:

“Як спалось на дивані? Зручно?”
“Ти справді просиш пробачення, кажучи “я не впевнений, за що маю вибачатись”?”
“Думала, що це мило, поки не побачила тампони. 2021 рік, і ви все ще скидаєте всі емоції вашої дівчини на гормони?”
“Чи можуть чоловіки використовувати свій мозок і перестати думати, що коли жінка засмучується, дратується або навіть лютує, то у неї обов’язково місячні?”
“Комусь це досі смішно?”

Читайте також  11 березня у пaлaті пoлoгoвoго бyдинку репeтували, плaкали у пелюшках новонаpoджені малята. Й був серед них маленький сповиточок, який тихенько схлипував, ніби розумів, що нiкому на цьoму світі не потрібний. Сyвора сaнiтaрка узяла сповиток і рішуче попрямувала до пaлaти, де лeжала Таня

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело