50-річна породілля знайшла щастя після довгих років невдач, головне – не здаватися

Жінка мріяла про те, щоб стати мамою і в кожну процедуру вкладала великі сподівання

У Великобританії протягом довгих 16 років жінка Луїз Ворнфорд намагалася завагітніти і народити. Жінка поділилася, що її чоловік зробив вазектомію (стерилізація) після народження дитини в попередньому шлюбі, і тому британка перенесла кілька процедур ЕКЗ.

Про цю надихаючу історію стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ.

Для цього медики використовували донорські клітини. Незважаючи на численні спроби, штучне запліднення не принесло бажаних результатів. Вагітність закінчувалася викиднем на першому триместрі. Жінка мріяла про те, щоб стати мамою і в кожну процедуру вкладала великі сподівання.

Щоразу вона дуже переймалася через невдачі, сприймаючи це як особисту трагедію. Коли надій майже не залишилося, Луїз познайомилася з доктором Хасаном Шехатом. Він переконав її ще раз спробувати ЕКЗ.

Це здається неймовірним, але процедура пройшла успішно. Жінка здорову дитину виносила і народила за допомогою кесаревого розтину. І дитина, і мама відчували себе чудово. Виявилося, що в організмі жінки були присутні клітини, які розпізнавали зародків як загрозу й усували їх. Тепер Луїз нарешті виконала свою мрію і стала мамою.

Читайте також  Аліна Гросу здивувала шанувальників фото з дитиною (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело