“Сьогодні вночі моє Янголятко покинуло нас”: Померла 19-річна Настя, яка випала з вікна багатоповерхівки. Батьки вбиті горем

У місті Чорноморську Одеської області померла 19-річна Анастасія Швець, яка викинулась наприкінці минулого тижня з вікна 7-го поверху житлового будинку.

 

Про це у Facebook повідомила мати дівчини Тетяна Швець.

За повідомленням, медики кілька діб боролися за життя дівчини, НП з якою сталася на вулиці ім. Віталія Шума. Після падіння потерпіла залишилася живою, її доставили до Іллічівської районної лікарні. Транспортувати її до Одеси було неможливо. Багато жителів Одеси здавали донорську кров, щоб допомогти постраждалій.

«Сьогодні вночі моє Янголятко покинуло нас назавжди! Моя Настенько! Прости мене, я не спасла тебе!» – написала мати загиблої.

Жінка зазначає, що прощання з її дочкою відбудеться в четвер, 30 січня.

Нагадаємо, 24 січня молода жителька Чорноморська викинулася з вікна на вул. Віталія Шума. В результаті падіння з висоти у неї діагностовано численні травми і вона перебувала в реанімації. У районній лікарні лікарі боролися за її життя до останнього.

Мати потерпілої Тетяна Швець в соціальних мережах закликала громадян надати допомогу, зокрема дівчині була потрібна донорська кров.

 

Читайте також  Молода мама раптово пoмeрлa з дiaгнoзoм “грuп”

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело