Наскребли по засіках: росіяни запаслися ракетами і готуються до масованої атаки. Українцям назвали дату

Наскребли по засіках: росіяни запаслися ракетами і готуються до масованої атаки. Українцям назвали дату

РФ готуватися до чергового масованого ракетного обстрілу.

Практично всі жителі України зауважили, що Росія останнім часом сильно заощаджує свої ракети. Однак з’явилася інформація про те, що РФ таки знайшла свої запаси і готується завдати чергового масованого ракетного удару по Україні.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «apostrophe»

Важливо повідомити, що було зафіксовано чимало ворожих кораблів, які мають на своїх бортах високоточні ракети.

“Це 15 ворожих кораблів, серед яких залишаються 5 ракетоносіїв, оснащених кількістю до 32 ракет “Калібр”. Серед цих носіїв є і підводні”, – заявила Гуменюк.

Крім цього, вона наголосила на тому, що українські ППО практично не можуть зафіксувати російські ракети, які запускаються з-під води. Так, запуск ракет із підводних човнів – справжня проблема.

“Тому і загроза залишається дуже високою. Зауважимо, що така кількість ракет давно не фіксувалась у Чорному морі, вони давно не виводили так багато ракет”, – продовжила Гуменюк.

Також не варто забувати і про те, що біля українського кордону виявлено дуже багато російських винищувачів. Це натякає на те, що Путін вирішив змінити тактику та не шкодувати своїх ресурсів.

Ще Гуменюк сказала, що РФ давно не робила масованих обстрілів, що може серйозно насторожити: «З огляду на ті терміни, які противник витримав від минулої масованої ракетної атаки, а також ті попередні заходи, які він уже провів, тобто розслідування за допомогою безпілотних розвідувачів та запуску “шахедів”, намагаючись перевірити готовність і потужність нашої ППО, – все це може свідчити про досить цікавий інтервал до повтору такої атаки з сьогоднішнього вечора та протягом найближчих двох діб».

Читайте також  Мільйонам росіян заморозили виїзд за кордон

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело