“Більше не королівська родина?”: Принц Гаррі і Меган Маркл шокували всіх гучною заявою. Не потребують титулів

Принц Гаррі і Меган Маркл вирішили відмовитися від виконання королівських обов’язків. Подружжя заявили, що не потребують титулів і хочуть вести спокійний спосіб життя.

LONDON, ENGLAND – NOVEMBER 27: Prince Harry and actress Meghan Markle during an official photocall to announce their engagement at The Sunken Gardens at Kensington Palace on November 27, 2017 in London, England. Prince Harry and Meghan Markle have been a couple officially since November 2016 and are due to marry in Spring 2018. (Photo by Eddie Mulholland-WPA Pool/Getty Images)

 

 

Чутки про те, що герцог і герцогиня Сассекські не хочуть більше бути членами королівської сім’ї, ходили давно. Тепер подружжя офіційно підтвердило свій намір. За словами Гаррі і Меган, вони продовжать співпрацювати з Єлизаветою II і іншими родичами, але при цьому відмовляться від фінансування їх витрат з казни.

«Після кількох місяців роздумів, ми вирішили зробити крок до нового життя. Ми маємо намір відступити від статусу старших членів королівської сім’ї і працювати, щоб стати фінансово незалежними, продовжуючи при цьому повністю підтримувати Її Величність Королеву. Саме з вашою підтримкою, особливо в останні кілька років, ми відчуваємо готовність до таких змін », – підкреслило подружжя.

Також Меган і Гаррі підтвердили чутки про швидкий переїзд. Закохані збираються жити на дві країни, проводячи однакову кількість часу як в Канаді, так і в Великобританії. Це рішення, за словами самого подружжя, вони прийняли заради сина, який повинен рости в спокійній обстановці.

«Все це надасть нашій родині можливість зосередитися на нових планах, включаючи запуск нашої нової благодійної організації. Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися подробицями переїзду і дякуємо вам за підтримку », – повідомили герцог і герцогиня Сассекські.

Рішення подружжя шокувало громадськість. На думку фанатів, Меган переконала Гаррі відмовитися від королівського фінансування, оскільки вона більше не могла виносити тиск, який чинила громадськість на їх сім’ю. В останні кілька місяців Маркл піддалася справжнісінькому цькуванню: герцогиню засуджували за зайві витрати і порушення традицій британської монархії.

За словами інсайдерів, волелюбна Меган вже давно мріяла про переїзд до Канади, і в підсумку Гаррі поступився їй. Тепер шанувальникам навряд чи вдасться так часто бачити герцога і герцогиню Сассекських на публіці. Швидше за все, закохані почнуть приїжджати до Великобританії тільки заради найважливіших заходів, а їх будинок буде знаходитися в Північній Америці.

Читайте також  Церемонія закриття "Ігор нескорених": Меган Маркл продемонструвала два ділові образи

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело