“Щасливчики!”: астролог розповів, яким знакам Зодіаку неймовірно поталанить у 2020-му році

Астролог Влад Росс розповів, для яких знаків Зодіаку 202-й рік буде успішним, а кому не поталанить.

Про це інформує “Главред”.

Щасливчики 2020 року:

Козероги

У 2020 році Козероги будуть “number one”! Вони будуть постійно відчувати, що удача супроводжує їх у всьому. Цей рік буде дуже активним періодом і ознаменується початком глобальних справ. Козероги саме в цьому році можуть розпочати проекти, які будуть розвиватися весь цикл Сатурна, тобто 30 років. Юпітер відкриє перед представниками цього знаку нові можливості, дозволить розвинути починання, досягти успіху в кар’єрі та самореалізації, надасть безліч шансів. Простіше кажучи, Козерогам буде щастити. Після складних ситуацій, якими були насичені всі попередні роки у Козерогів, нарешті на горизонті їх долі сходить сонце удачі.

Тельці

Тельцям також буде невимовно щастити у 2020-му. На них чекає любов, приплив енергії і сил, красиве життя. У їхньому житті можливі великі зміни, у тому числі зміна місця проживання або якісь приємні зміни, пов’язані з майном. У Тельців прискориться темп життя, і все буде прекрасно і чудово. Представників цього знаку чекають постійні виграші. Також на Тельців чекають вельми вдалі закордонні поїздки, а, якщо вони запланували еміграцію на цей рік, то все пройде на ура і в інтересах їхнього життя. Світогляд Тельців в цьому році може круто змінитися. Багато можуть знайти вчителів, підвищити кваліфікацію, отримати другу освіту.

Діви

На Дів в 2020 році чекає дуже сприятливий період, коли вони без праці можуть знайти хорошу роботу і реалізувати себе у своїй справі. Дів чекає “світла смуга” у любові, зокрема, самотні Діви можуть в цьому році зустріти віддану коханку або коханця. Представники цього знаку, як ніколи, часто відчувати радість життя. Дівчат чекає маса вдалих подорожей, у тому числі на острови, де вони, не виключено, можуть зустріти свого супутника (або супутницю життя. Так що в 2020 році Дів чекає романтика і сприятлива ситуація у всіх сферах життя.

Читайте також  Гроші рікою: які знаки Зодіаку казково розбагатіють у травні 2019

Овни

Дуже динамічним 2020 рік буде для Овнів, так як Марс буде часто проходити за їх знаку Зодіаку. Це обіцяє Овнам нові починання, успішний бізнес. Їм щастить у фінансових справах. Все буде супер в кар’єрі і роботі. А досягнення Овнів здивують багатьох. Представники цього знаку можуть ставити перед собою безліч цілей і завдань – всі вони будуть досягнуті. Овни будуть дуже успішні.

Лузери 2020 року:

Раки

Вкрай неуспішним і складним рік буде для Раків. Вони почуватимуться розчавленими, розбитими. Їх будуть чекати розлучення, суди, слідства… Руйнування бізнесу і розрив ділових партнерських зв’язків може, як сніг на голову, звалитися на Раків. Тому представникам цього знаку, перш за все, радять подбати про свій емоційний стан і сімейного життя. Не варто рватися будувати кар’єру, а більше часу проводити вдома, з родиною.

Близнюки

Близнюкам також не особливо буде таланити в 2020 році. Їм навіть загрожує небезпека банкрутства, аварій, катастроф, складних ситуацій, сутичок з якимись неадекватними людьми. На Близнюків раптово можуть посипатися звинувачення в чомусь. Вони можуть зіткнутися з криміналом. Тому представникам цього знаку важливо відсіяти всіх неправильних друзів і бути вкрай обережними з людьми. Гонка за легкими грошима і швидкою наживою, а також великі інвестиції протягом усього року їм протипоказані.

Терези

2020 рік буде несприятливим для переїзду Терезів на нове місце проживання, тому їм краще не робити різких рухів і нічого не змінювати у своєму житті. Дуже можливі складні ситуації з родичами. Терезам також важко буде втриматися на займаних посадах: їх можуть скидати, звільняти, знижувати в званні. До речі, Путін – Терези за знаком Зодіаку, і для нього цей рік буде непростим. Також Терезам потрібно бути дуже уважними до власного здоров’я, тому що вони ризикують в 2020-му опинитися на лікарняному ліжку. Аж до того, що можуть відмовити якісь органи.

Читайте також  Вчені з'ясували, що ультрафіолетові промені вбивають COVID-19

Стрільці

Не дуже хороший рік чекає на Стрільців. Їх чекає “закручування гайок” у фінансових справах. Сатурн може негативно вплинути на їх матеріальний добробут і грошові справи. Так і Плутон буде негативно позначатися на їх фінанси. Так що Стрільці дуже ризикують збанкрутувати. Рік складний для них ще й тому, що їх чекають розчарування в сімейних та любовних відносинах. Їх може кинути близька людина, є ризик розлучення.

Нейтральним 2020 рік буде для таких знаків:

Водолії

Для Водоліїв 2020 рік буде, швидше, сприятливим, ніж нейтральним. Їх будуть рятувати їх оригінальні ідеї, їх нестандартний спосіб мислення та новаторські підходи. У них можуть з’явитися нові перспективні справи, особливо в кінці року, коли Юпітер і Сатурн в кінці року увійдуть в знак Водолія. До кінця року можуть визріти грандіозні плани і великі перспективи на роки вперед. Водолії можуть реалізувати дуже масштабні задуми, плани і проекти. Однак у першій половині року Водоліям потрібно побоюватися таємних ворогів. А загалом 2020 рік для Водоліїв буде насиченим, з безліччю поїздок і подорожей.

Леви

Самотнім Левам непросто буде знайти нового супутника життя. Левам потрібно бути готовими до труднощів у сім’ї і при створенні (або збереження) сімейного вогнища. Але у другій половині року на них чекає реалізація бажань, досягнення компромісів, побудова успішного бізнесу і просування в кар’єрі.

Риби

У другому півріччі на них чекає щастя, любов, а також круті ділові проекти, перспективна діяльність і благотворні зміни. А ось на початку року Рибам потрібно бути дуже обережними, міняючи місце роботи. Також краще нікуди не їздити, так як велика небезпека різного роду непередбачених неприємних ситуацій в подорожах.

Читайте також  Як правило, закінчується все “пробілами” у пам’яті, фотографіями, за які соромно, а також дзвінками колишнім: 3 знаки Зодіаку, які п’ють без міри

Скорпіони

Скорпіонам в 2020 році потрібно розслабитися. Все буде більш-менш спокійно і добре. Особливо вдалими будуть далекі поїздки, подорожі, а також навчання. Торговці-Скорпіони взагалі будуть процвітати. З іншого боку, для них актуальна небезпека стати жертвою шахраїв, а ще – потрапити у складні ситуації з автотранспортом. Також Скорпіонам варто бути обережними у відносинах з родичами, друзями і уявними доброзичливцями – нікому не варто довіряти.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело