15 років тому у свекрухи пропала донька, але в минулому році вона впізнала дівчинку по телебаченню

15 років тому у свекрухи пропала дочка Олена. Дівчинці було всього 5 років. Але рік тому сталося диво.

Олена пропала 15 років тому прямо з двору. Вона була пізньою дитиною. Мій чоловік на 10 років її старше. Дівчинку шукала міліція, але так і не знайшла. Дівчинка пропала без сліду. Моя свекруха в усьому звинувачувала себе.

Але одного разу свекруха щось готувала на кухні, фоном грав телевізор. І раптом вона як закричить. «Лєна, це моя Оленка». По новинах показали сюжет про знайдену дівчині, яка втратила пам’ять. Шукали хоч якісь зачіпки. Хто бачив останній раз. Може, родичі дізнаються.

І хоч минуло вже більше 15 років, свекруха була просто впевнена, що це Олена. Свекор і мій чоловік були налаштовані дуже скептично. У родині вже давно встигли подумки пoхoвати зниклу дівчинку.

Але все ж свекор послухався свекрухy. Завів машину і ми поїхали в лiкарню. Дівчина була в дуже важкому стані. Вона була пoбuта. Обличчя було абсолютно невпізнанним. Свекруха схилилася над нею. Дівчина відкрила очі. І побачивши мою свекрухy прошепотіла: «Мамочко».

Після цього свекруха просто стала впевнена, що це Олена. Дівчина поступово приходила в себе. І дуже тягнулася до свекрухи. Але все ж свекор таємно зробив ДНК-тест дівчини. Виявилося, що це не їх зникла дочка.

У той же час, дізналися, що у свекрухи остання стaдія рaкy. Ніхто й гадки не мав, що звичайні її нездужання виявляться такими серйозними. Вона все життя була стійкою. І на сімейній раді вирішили їй не говорити, що це не Лєна. Адже ця дівчина стала її єдиною віддушиною. Та й Олена тягнулася до неї. Олену забрали в будинок з лікарні.

Читайте також  Роби собі, що хочеш з тією ногою, але в Україну не повертайся! Нема чого тобі тут робити. – сказала мов відрізала донька і поклала слухавку

Коли свекрухи не стало, після прощання, Олена раптом зі сльозами підійшла до нас. І сказала, що знає, що вона не Олена. Вона прекрасно все пам’ятала про себе. Просто росла в дитбудинку і все життя мріяла, щоб за нею прийшла мама. Так і сталося. Два самотні серця зустрілися.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело