“Вони били і добивали. Серед вбивць був…”: Шокуючий поворот у справі Дениса Чаленка. Народного гніву не уникнути

Батьки убитого 14-річного Дениса Чаленка повідомили нові подробиці смерті сина. Про це інформує “ТСН”.

 

Рідні загиблого переконані, що син не міг сам впасти під потяг. Поблизу колій вдалося виявити телефон та камінь, який був у крові, що не належала Денису.

Експертиза ДНК показала, що біля тіла хлопця знайшли чужий кривавий слід. “Генетичні сліди крові виявлені в змиві сліду не збігаються з генетичними ознаками зразка крові Чаленка Дениса. Належить невстановленій особі чоловічої генетичної статі”, – зачитує батько загиблого Віктор Чаленко.

Про це мовчали в поліції, як оголошували результати медичної експертизи в Києві. Тоді батькам повідомили, що хлопець зазнав смертельних травм сам, бо на його тілі не знайшли слідів побиття. Батьки ж і досі певні, що їхнього сина жорстоко вбили.

Батьки знаходили сліди крові за сотні метрів від рейок. Цього тижня виявили й камінь, імовірно, в крові, поруч чийсь телефон. Батько Дениса каже, що за їхніми даними, сина вбивали п’ятеро, серед них і підлітки, і дорослі. Один із них, мовляв, пов’язаний із поліцією.

“Я знаю, що в цій справі фігурують співробітники поліції. Вони били і добивали. Повністю підробляли справу під поїзд”, – каже чоловік.

Читайте також  “Повернися, сонечко моє”: Вбита горем мати падала на коліна біля труни вбитого 14-річного Дениса. Без сліз не глянеш

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело