Ключова дата травня: астролог повідомила, коли перебіг війни в Україні різко зміниться

Астролог Наталія Нестеренко підготувала прогноз України на найближчий період. Вона зазначила, що на нашу країну значно вплине місячне затемнення.

Експерт уточнила, що місячне затемнення відбудеться у Скорпіоні та у квадраті до Сатурна 16 травня о 07:11 за київським часом. Воно буде завершальним у серії весняних затемнень.

Затемнення пов’язане з хворобливими процесами очищення та руйнування у трансформаціях та кризах, через які проходить світ. Нестеренко вважає, що зазначена дата може різко змінити перебіг війни України з Росією.

Наталя переконана, що ці зміни стосуються путінської Росії. У цей час очікуються шокуючі прояви деструктивної природи. Водночас, всі відповідні події остаточно визначають несумісність злочинного режиму з цивілізаційними процесами. Це зіграє ключову роль процесах його руйнації і розпаду.

“Для України та світу, що протистоять цій енергії, місячне затемнення у Скорпіоні позначає черговий критичний період зіткнення з її проявами – у тому числі, у руйнуваннях і, можливо, у трагедіях. Воно відзначає переломний момент у здатності України та світу протистояти цій божевільній силі та її носію”, – висловилася езотерик.

Читайте також  Сьогодні українці зможуть спостерігати неймовірне місячне затемнення

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело