Макаревич: якщо Путін натисне ядерну кнопку, через 15 хвилин всіх зітре нас із Землі

Макаревич: якщо Путін натисне ядерну кнопку, через 15 хвилин всіх зітре нас із Землі

Російський рок-музикант, засновник і учасник гурту “Машина Часу” Андрій Макаревич запевнив, що якщо президент РФ Володимир Путін “натисне ядерну кнопку”, то весь світ “зітре з лиця Землі Росію”. Він додав, що боїться, що це зроблено буде з полегшенням.

Відповідну публікацію він опублікував на особистій сторінці у Facebook. Станом на 13.40 19 березня публікацію лайкнули понад 19 тисяч користувачів мережі.

“Невже комусь ще треба пояснювати, що якщо вождеві нашому все-таки прийде на думку натиснути на червону кнопку – ну так, когось він підірве. Напевно. Через 15 хвилин весь світ зітре нас з обличчя Землі. Боюся, з полегшенням. Це незрозуміло?”, – написав Макаревич.

У коментарях під дописом підписники висловили свою думку.

“Менше. Підлітковий час то скоротився”, “У суспільства, згуртованого пропагандизмом (телевізором) – кострубате сьогодення і майбутнього немає”, “На жаль, боюся, вони не дадуть відповіді”, “Зате ці мерзенні продажні зірки, що танцюють сьогодні в “Лужі” у славу бійні, потраплять, нарешті, разом зі своїм вождем у рай, як він їм і обіцяв”, “Як би це не було жахливо, але… Хіросіма, Нагасакі. Йому і натиснути не дадуть”, – пишуть люди.

 

Читайте також  Путін назвав українців і росіян одним народом. Відео

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело