Зламаний пеніс і картопля в анусі. Розбещеність людей

На щастя, усі травмовані наразі здорові й відбулися легким переляком.

Лікарі травмпунктів Сполучених Штатів розповіли шість історій про найбезглуздіші травми, з якими до них зверталися шукачі сексуальних пригод.

Пацієнти не перестають дивувати медиків, які, однак, завжди реагують без надмірних емоцій і зберігають лікарську таємницю, пише Men’s Health.

Перша травма в списку – опік статевих органів дівчини через гострий соус у їжі, яку з’їв її партнер, перед тим як займатися оральним сексом.

На другому місці – популярні травми через сторонні предмети в задньому проході.

«В одному випадку нам довелося хірургічним шляхом видаляти рожевий софтбол із прямої кишки, а в іншому – картоплину величезних розмірів», – розповів Джошуа Цукерман, пластичний хірург із Нью-Йорка.

Третій безглуздий випадок, з яким зіштовхнулися лікарі, сильне подразнення жіночих статевих органів через експеримент подружжя із шипучою цукеркою. Таким незвичним способом пара вирішила відсвяткувати вихідні без свого новонародженого, які випадають вкрай рідко. Після лікування жінка повністю відновилася.

На четвертому місці в списку – перелом пеніса. Своїй дружині чоловік розповів, що зламав його, коли врізався у стовп. Але коли уролог Роберт Хартман попросив жінку вийти з кабінету, бідолаха зізнався, що травмувався, коли займався пристрасним сексом із повією.

Лікар Хартман розказав ще одну цікаву історію. Якось до нього звернувся студент із сильно розпухлим пенісом. Як виявилося пізніше, хлопець займався оральним сексом із іншим студентом, який носив зубні брекети. Ними він і подряпав статевий орган свого партнера. До ран також потрапили залишки їжі, мікроби й бактерії, через які почалося запалення. Лікарняний щасливо закінчився після приймання антибіотиків.

І фінальна історія в списку розповідає про 60-річного чоловіка, який довірився інформації в інтернеті. Він страждав на еректильну дисфункцію і прочитав, що в цій справі допоможе стимуляція обручкою. Звісно, вона застрягла на статевому органі.

Читайте також  Трамп несподівано зайшов на чуже весілля (ВІДЕО)

«Кров зовсім не могла циркулювати. Усе розпухло і набуло мертвого фіолетового відтінку», – пригадав лікар Хартман.

Знімати обручку довелося пильним диском. Уролог пожартував: коли обручка розжарилася під дією пилки, вона стала схожа на прикрасу Володаря Перстнів.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело