Осінь вирішила затриматися надовго: коли в Україну прийде похолодання

До 20 листопада в Україні буде тепла погода, температура повітря коливатиметься в межах від +12 до +18 градусів. Відчутне похолодання прийде на територію країни вже після 20 числа цього місяця.

 

Про це повідомила відомий український синоптик Наталка Діденко на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

“Понеділок принесе в Україну на спині атмосферного фронту дощі у західні, північні та центральні області. На Півдні та на Сході суттєві опади – навряд. Блукатимуть тумани, у яких зараз зоряний час)”, – йдеться в дописі Діденко.

Синоптик відзначила, що у Києві в понеділок буде висока вологість, можливий дощ. Однак у другій половині дня буде без опадів. Температура повітря вночі +8 + 10 градусів, вдень +11 +13 градусів. За прогнозом Діденко, в найближчий тиждень в Україні очікуються коливання температури повітря, але серйозних холодів поки не буде.

Зазначимо, що експерти Гідрометцентру зробили неймовірне припущення. Вони прогнозують, що вже до 2050 року Україна по температурному режиму може перейти в субтропіки, а літо триватиме 4 місяці замість трьох.

Також через глобальне потепління та зміни клімату, в Україні на півтора градуси збільшиться середня температура повітря. Експерт Укргідрометцентру зазначає, що вже в ХХІ столітті середня температура зросте на 3,3 градуси за Цельсієм.

Читайте також  Олена-Христина Лебідь на всю країну посвітила своїми "кулями"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -