Підняв очі на маму, видихнув і помер: шокуючі подробиці смерті 4-річного Назара на Хмельниччині

Дитину привезли до лікарні з незначними болями в животі.

Медики провели аналізи та не знайшли нічого серйозного.

Вирішили зробити укол для покращення захисних сил організму. Не встигла медсестра вийняти голку із сідниці дитини, як хлопчик підняв очі на маму, видихнув і помер.

У 4-річного Назара почав боліти живіт. Мама повела його до лікарні. Дитині провели низку аналізів та нічого серйозного не знайшли. Лікарі вирішили вколоти хлопчику ”вітаміни” для покращення захисних сил організму. Та не встигла медсестра вийняти голку із сідничок, як Назар помер. Дитину намагалися реанімувати 40 хвилин. Але дії медиків не допомогли. Про це йдеться у сюжеті “Надзвичайних новин”.

Мама Назара, 22-річна Марина, буквально посекундно пам’ятає останні хвилини життя свого синочка.

“Півдня нічого не робили. Ніякого УЗД чи рентгена, не рятували його, просто ходили й питали, чи дитина попісяла, щоб зробити аналіз. Йому вкололи препарат для покращення захисних сил організму. Не встигли вони витягнути голку, як малий догори подивився, закрив очка й видихнув”, – розповіла журналістам Надзвичайних новин мама Назарчика Марина. Лікар, який призначив укол, шокований не менше. За його словами, це звичайні вітаміни. “Це набір вітамінів. Його зазвичай колять при ацетономічному синдромі”, – розповідає лікар неонатолог Віньковецької районної лікарні Володимир Галанзовський. Інструкція до препарату ці слова підтверджує.

За попередніми висновками судмедекспертів, причиною смерті стало гостре запалення бронхів.

За даними поліції, хлопчик потрапив до Віньковецької районної лікарні 4 листопада, о 11:45. Медики встановили дитині діагноз “ацетономічний синдром”. Не встигли перейти до лікування, як близько 16:40, малюк помер.

Читайте також  Столичний таксист вигнав жінку з машини, бо дитина їла печиво(відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -