Мoлoдo-Зeлeнo. Aрхiвнi фoтo пeршoї лeдi вuклaлu в мeрeжy: пicля cтyдeнтcькuх рoкiв вoнa кaрдuнaльнo змiнuлaсь

В інтернет-мережі з’явилася архівне фото президента Володимира Зеленського та його дружини Олени.

Знімки опубліковані на сторінці «Квартал 95» в Instagram.

«Сьогодні День розглядання старих фотографій. День, коли можна приїхати до рідних, погортати фотоальбом і зануритися в теплі, радісні спогади. Не відмовляйте собі в таких моментах!», – йдеться у зверненні.

На опублікованих знімках можна помітити групу «квартальщиків» разом з Володимиром Зеленським, а також його дружину Олену. На одній з фотографій вона позує в червоному светрі і в окулярах. Пізніше фото вирішили перезалити, але не всі.

Звернемо увагу, що користувачі мережі сприйняли архівні знімки бурхливими коментарями.

«Супер», «Олена красоточка», «Які гарненькі хлопчики, молодо-зелено. Всіх благ вам», «Душевно», «Бомба», «Радісні спогади», «Хм, перезалив, і всіх фоток немає», «Чуєш, чому половину видалили», – пишуть вони.

Нагадаємо, нещодавно Президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена відвідали церемонію інтронізації імператора Японії Нарухіто.

Перша леді України обрала для свого образу елегантну ніжно-лимонну сукню з розрізом та декоративними ґудзиками на рукавах, яка прекрасно сиділа на її фігурі.

Свій аутфіт Олена доповнила туфлями в тон на невисокій шпильці і маленьким золотистим клатчем. Ще перша леді поєднала вбрання з прозорими рукавичками, розшитими камінням, які були їй не за розміром – трішки завеликі.

Волосся вона зібрала в акуратний пучок, зробила ніжний макіяж, а вуха прикрасила сережками-гвоздиками.

Читайте також  Перша леді України та імператриця Японії — показали спільні фото

Шукайте деталі в групі Facebook


-